Akkerbouw

Nieuws 3312 x bekeken 2 reacties

Farm Frites zoekt nieuwe directeur

Oudenhoorn – Aardappelverwerker Farm Frites zoekt een nieuwe directeur Operations West-Europa.

De directeur is verantwoordelijk voor de productie in de vestigingen in het Nederlandse Oudenhoorn en de Belgische plaatsen Sint Truiden en Lommel. In de fabrieken verwerkt Farm Frites jaarlijks 800.000 ton aardappelen.

De vorige directeur Rob Groos kreeg een functie bij Farm Frites in Zuid-Amerika. Volgens Argentijnse media verkocht Farm Frites 60 procent van haar onderneming Modern Foods aan Sociedad Comercial del Plata voor 50 miljoen dollar, meldt Boerenbusiness. De verkoop zou te maken hebben met de beperking van de export van Argentinië naar Brazilië. Inmiddels zou de handel tussen beide landen weer mogelijk zijn.

Laatste reacties

  • 272515

    Bij Aviko gaat er net een weg misschien, een idee.

  • info36

    Willy van Bakel misschien?

Of registreer je om te kunnen reageren.