Akkerbouw

Nieuws 607 x bekeken

Akkerbouwevenement DLG-Feldtage geopend

Bernburg - Dinsdag zijn de DLG-Feldtage officieel van start gegaan. Akkerbouwprofessionals uit Duitsland en buurlanden stromen naar dit traditionele jaarlijkse beursevenement in Bernburg-Strenzfeld in Saksen-Anhalt, waar de organisatie ruimte biedt aan 360 exposerende ondernemingen uit de gewasveredelings-, kunstmest- en gewasbeschermingsindustrie. Verder zijn allerlei andere met de akkerbouw verbonden instanties en belangenbehartigers uit 20 landen te vinden op dit evenement.

Landbouwbevorderingsmaatschappij Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft verwacht zoals gebruikelijk minstens 20.000 bezoekers. De ervaring leert dat dit cijfer ook gehaald zal worden. Tot en met donderdag 19 juni speelt zich een breed programma af met onder meer mechanisatiedemonstraties, presentaties van noviteiten en bezichtiging van praktijkteelten op het 45 hectare grote beursterrein.

Of registreer je om te kunnen reageren.