Akkerbouw

Nieuws 1455 x bekeken 1 reactie

Nieuw lid raad van commissarissen Avebe

Veendam – De ledenraad van zetmeelcoöperatie Avebe heeft Hans-Wilhelm Giere benoemd als lid van de raad van commissarissen van Avebe.

Giere is lid van Avebe en voorzitter van het district KPW (Duitsland). Hij is sinds 1981 landbouwer en heeft een ruime bestuurlijke ervaring. Naast voorzitter van het district KPW is hij onder andere voorzitter van de raad van commissarissen van de coöperatieve handelsvereniging Vereinigten Saatzuchten Ebstorf Rosche eG.

Werner Hilse is, volgens schema, afgetreden als commissaris. Hilse was sinds de overname door Avebe in 1989 van de aardappelzetmeelfabriek Wendland Stärke GmbH bestuurlijk actief bij Avebe. Zijn grote kennis van de Europese landbouwpolitiek, de agribusiness en de Duitse landbouw in het bijzonder zijn voor Avebe zeer waardevol geweest.

Eén reactie

Of registreer je om te kunnen reageren.