Akkerbouw

Nieuws 1 reactie

Bram Bierens voorzitter productschappen

Zoetermeer – Bram Bierens is deze week begonnen als voorzitter van de productschappen Akkerbouw, Diervoeder, Wijn en HPA.

Op de nieuwjaarsbijeenkomst schonk Bierens aandacht aan de negatieve gevolgen voor personeelsleden en bedrijfsleven door het opheffen van de productschappen. Hij wil die negatieve gevolgen zoveel mogelijk beperken.

Bram Bierens (66) was de laatste twintig jaar voor zijn pensionering directeur van CZAV, Agrimarkt en Nedato. Daarnaast was hij onder andere acht jaar plaatsvervangend voorzitter van het (Hoofd) Productschap Akkerbouw, plaatsvervangend voorzitter Nederlandse Aardappel Organisatie (NAO) en voorzitter Adviesraad Dienst Regelingen. Naast zijn functie als voorzitter van de productschappen Akkerbouw, Diervoeder en Wijn is hij onder andere voorzitter van het Visserij Innovatie Platform (VIP).

Eén reactie

  • schoenmakers1

    negatieve gevolgen voor bedrijfsleven? welke negatieve gevolgen kan ik hebben dat de productschappen worden opgeheven, geen enkele, ik ben alleen de heffing kwijt die grotendeels door lto ers wordt verbrast met een korting voor eigen leden, hoe krom kan de wereld in elkaar zitten

Of registreer je om te kunnen reageren.