Akkerbouw

Nieuws 3 reacties

Topman Avebe nu ook voorzitter commissarissen The Greenery

Foxhol - Avebe-topman Bert Jansen is de nieuwe voorzitter van de Raad van Commissarissen van The Greenery, afzetorganisatie van groenten, fruit en paddenstoelen.

Hij volgt Peter Swinkels op. De nieuwe president-commissaris van The Greenery is sinds 2008 bestuursvoorzitter en CEO van aardappelzetmeelcoöperatie Avebe. Hij blijft deze functie vervullen. Eerder was Jansen werkzaam voor Campina, Philips, Akzo en Douwe Egberts/Sara Lee. De eerste topman van The Greenery, Willem van der Mee, de eerste voorzitter Bert Vente en de president-commissaris Cees Veerman hadden ook allen hun sporen verdiend in de aardappelen. Peter Swinkels stond sinds 2007 aan het roer van de Raad van Commissarissen van The Greenery. Hij was topman bij Bavaria en is nog altijd president-commissaris bij PSV.

Laatste reacties

  • abtje

    Gekozen uit het kleine selecte groepje supergraaiers dus. Leuk dat old boys netwerk.

  • jk.

    Kan hij misschien wel via de greenery wat meel kwijt.

  • johannetje

    wat raar dat ze abtje niet gevraagd hebben voor deze functie..

Of registreer je om te kunnen reageren.