Akkerbouw

Nieuws 1030 x bekeken 2 reacties

Agrfirm Plant maakt transport duurzamer

Apeldoorn - Agrifirm Plant verbeterde vorig jaar de efficiëntie van het transport van gewasbeschermingsmiddelen met 4,3 procent ten opzichte van 2011. Dat meldt Agrifirm Plant in het eerste maatschappelijk jaarverslag.

Agrifirm Plant stelde in 2012 een duurzaamheidsplan op. De coöperatie doet onder andere mee aan een duurzame gerst-mout-bierketen. Ook probeert Agrifirm Plant het transport efficiënt en energiezuinig te organiseren.

Laatste reacties

  • BW

    Ik zou zeggen, houd je nou met belangrijkere dingen bezig, hou die tent maar goed draaiende, daar gaat het om en niet om zulke flauwekul wat al. Wat 1.5 jaar geleden is gepresteerd is toch niet interessant. Dadelijk gaan jullie nog VION na. Die hadden het ook altijd druk met dingen die er niet toe doen. En waar het echt om gaat, daar hadden ze geen tijd voor!!

  • goco1

    jullie hebben de kroonprins van ZLTO/VION al
    nog ff wachten er komen vanzelf meer toezichthouders beschikbaar

Of registreer je om te kunnen reageren.