Akkerbouw

Nieuws 1087 x bekeken 3 reacties

Limagrain sluit zich aan bij Veldleeuwerik

Rilland – Veredelingsbedrijf Limagrain sluit zich aan bij de Stichting Veldleeuwerik. Volgens Limagrain sluit de missie van het duurzaamheidsproject aan bij wat Limagrain wil.

“Planten veredelen en daarmee hun waarde voor de agrarische productieketen verhogen. Onze producten kunnen een rol vervullen in de verdere verduurzaming van de akkerbouw. Wij zetten in op de veredeling van granen en groenbemesters die efficiënter met mineralen omgaan, beter en breder resistent zijn tegen ziekten, plagen en stressfactoren als droogte", aldus een woordvoerder van Limagrain.

Laatste reacties

  • Mels

    Limagrain is gek geworden en het interreseert ze geen bal wat t kost. Sraat mooi voor de buhne

  • jan10

    Zei kleinduimpje tegen de reus.

  • Mels

    Is het niet waar dan?. Weet je wel wat je kwijt bent aan die fladeraar. De enige die er beter van wordt is de stropdas die het verzonnen heeft en voor de rest niemand. Het lidmaatschap geeft ze weer ff lucht richting de zgn duurzaamheid.

Of registreer je om te kunnen reageren.