Akkerbouw

Nieuws

Doorstart voor pootaardappelacademie Friesland

Drachten - De Friese pootaardappelacademie krijgt begin maart een doorstart. Dat maakt Projecten LTO Noord bekend. Van 2009 tot 2011 bestond de Pootaardappelacademie ook al in Friesland en Groningen. Ondernemers gaven aan hier opnieuw behoefte aan te hebben. De Pootaardappelacademie is een initiatief van LTO Noord en de handelshuizen en wordt uitgevoerd door Projecten LTO Noord, DLV Plant en partners uit het bedrijfsleven.

In de Pootaardappelacademie ontmoeten schakels uit de pootgoedsector elkaar. Deelnemers aan de Pootaardappelacademie Friesland volgen themabijeenkomsten met zo’n dertig deelnemers, expertisebijeenkomsten met twaalf deelnemers en minimaal één praktijkmiddag. Verder worden ze op de hoogte gehouden van activiteiten in de Pootaardappelacademie in Groningen, Flevoland, Noord-Holland en Zeeland.

Of registreer je om te kunnen reageren.