Akkerbouw

Nieuws

Agrico brengt Gourmandine naar Engeland

Berlijn - Agrico gaat het aardappelras Gourmandine verkopen in Engeland. De coöperatie heeft daarvoor een contract getekend met de Britse firma Albert Bartlett. Volgens Agrico heeft de firma al meerdere rassen succesvol op de Engelse markt gebracht.

Het contract is getekend op de Duitse levensmiddelenbeurs Fruit Logistica, die in Berlijn wordt gehouden. Volgens Agrico is het ras Gourmandine erg succesvol als tafelras en als saladespecialiteit en wordt het al succesvol verkocht in verschillende Europese landen. Daarom introduceert Agrico het ras ook in Engeland, zegt directeur Jan van Hoogen. “We zijn erg trots op dit contract en hebben zeer goede verwachtingen van deze samenwerking in Engeland.”

Of registreer je om te kunnen reageren.