Akkerbouw

Nieuws 1 reactie

Duizend werklozen naar voorlichting werk in kas

Poeldijk – Duizend werklozen uit Rotterdam, Den Haag en Delft hebben de voorlichtingsbijeenkomst in Poeldijk over werk in de glastuinbouw bezocht.

Van hen hebben 800 bezoekers zich opgegeven voor een busrit langs bedrijven op 26 maart.
Het betreft het project Westland heeft Werk, een initiatief van twee Westlandse ondernemingen, de uitzendbureaus Tido Vesta en EG Personeelsdiensten. Op dit moment werken in de kassen veel Poolse werknemers. Volgens ondernemers is het moeilijk aan (gemotiveerd) Nederlands personeel te komen.

Foto

Eén reactie

  • agratax1

    Is dit het nieuwe elan om de economie weer op de rails te zetten? Als Nederlander het Nederlandse werk op knappen om zo op uitkeringen te besparen en het BNP te verhogen? Zouden de werknemers dan toch slimmer zijn dan de Haagse Regenten?

Of registreer je om te kunnen reageren.