Akkerbouw

Nieuws 708 x bekeken 1 reactie

'Suiker even ongezond als alcohol en tabak

Berkeley - Suiker is even ongezond als alcohol en tabak.

Die conclusie trekken wetenschappers van de Universiteit van Californië in een artikel in het tijdschrift Nature. Bovendien is suiker een verslavende stof zodat mensen moeite hebben er minder van te gebruiken. De onderzoekers stellen dat suiker snel wordt opgenomen door het bloed waardoor de bloedsuikerspiegel snel stijgt en weer daalt. De sterke schommelingen van de bloedsuikerspiegel vergen volgens de onderzoekers veel van het lichaam.

Eén reactie

  • erpelteler

    zucht. dadelijk kunnen we alleen nog maar water drinken! En dan ook nog alleen maar duur water uit een flesje van een of andere franse put!

Of registreer je om te kunnen reageren.