Akkerbouw

Nieuws 833 x bekeken

NAV peilt mening akkerbouwers over EU beleid

Noordhoek - De Nederlandse Akkerbouw Vakbond (NAV) houdt een meningspeiling onder akkerbouwers over vergroening van het Europees landbouwbeleid.

Tot 31 december kunnen alle akkerbouwers op de website van de NAV aangeven hoe ze denken over de voorgestelde maatregelen. Zo kunnen akkerbouwers hun mening geven over de 7 procent ecologische bestemming waaraan akkerbouwers moeten voldoen voor de vergroeningstoeslag. Ook kunnen ze hun mening geven over alternatieve maatregelen. Te denken valt aan precisiebemesting, organischestof beheer, energiemaatregelen of een duurzaamheidsmodule gekoppeld aan bestaande certificeringssystemen.

De NAV zal in januari de uitkomsten publiceren.

Of registreer je om te kunnen reageren.