Akkerbouw

Nieuws 1 reactie

DLV onderzoekt koelinstallatie met Co2/propaan

Doetinchem - DLV gaat samen met een aantal akkerbouwers en Cofely Refrigeration het perspectief onderzoeken van een koelinstallatie met Co2/propaan. De reden is dat het vanaf 2015 niet meer is toegestaan om zulke installaties bij calamiteiten bij te vullen met het koudemiddel R22.

En in de akkerbouwsector zijn veel mechanische koelingen aangelegd waarin dit middel , R22, is gebruikt. Bij lekkage is ombouwen of vervangen dan nodig. DLV wil daarom weten wat de mogelijkheden van Co2/propaan zijn.

Eén reactie

  • egbertus

    CO2 is een bedrog.CO2 besparen is een ander woord voor het dringende braqndstof besparing. In 1939 leerde ik op school dat het CO2 gehalte in de lucht 0.037% was en volgens Internet is dit altijd nog net zo
    De Co2 van de kolencentrale bevordt de planten groie in de omgeving
    Vroeger wilde iedereen eentuintje naast de spoorbaan met zijn rokende locomotieven, Deze grond bracht meer op door de CO2. e takens veendam

Of registreer je om te kunnen reageren.