Akkerbouw

Nieuws 789 x bekeken 1 reactie

Stimulans voor Argentijnse mais, soja

Buenos Aires - Het inzaaien van mais en sojabonen in de oostelijke, Argentijnse provincie Entre Rios wordt deze week geholpen door lichte regenval, terwijl in het zuiden de zon volop schijnt na eerdere overstromingen. Dat meldt Black Sea Grain.

Door de gunstigere weersomstandigheden hopen Argentijnse boeren in het seizoen 2012/2013 op grote soja- en maisoogsten.

Eén reactie

  • zanden

    Grote soja- en maisoogsten. Genetisch gemanipuleerd? Ik vermoed van wel.
    Wat genetisch gemanipuleerd is op DNA niveau kan onmogelijk dezelfde (uit)werking hebben in het lichaam met zijn ingewikkelde spijsverteringsstelsel van zowel dier als mens ( die het vlees van dit gentechgevoerd dier vervolgens opeet). Grote kans dat het spijsverteringsstelsel gentechzellen als wezensvreemd ervaart en afweer inzet. Gevolg daarvan kan zijn een uit balans raken van het lichaam. En daar weer het gevolg van kan zijn : kwetsbaarheid en vatbaarheid voor ziektes. Daar hoef je alleen maar logisch voor na te kunnen denken

Of registreer je om te kunnen reageren.