Akkerbouw

Nieuws

Maïstelers en loonwerkers uit hun dak

Hummello - Ruim 300 maïstelers en loonwerkers gingen vrijdagavond helemaal uit hun dak tijdens het speciale maïsoptreden van Normaal dat Syngenta Seeds voor hen organiseerde in ‘de Gouden Karper’ in Hummelo.

De Achterhoekse boerenrockband trad, onder aanvoering van Bennie Jolink, op in de oorspronkelijke formatie en speelde vooral oud repertoire over boeren en het platteland. Alle loonwerkers en maïstelers die dit voorjaar kozen voor de succesvolle Syngenta maïsrassen, maakten kans op toegangskaartjes voor dit besloten concert. ,,Maïsrassenkeuze kun je zo moeilijk maken als het is. Wij zeggen: Rassenkeuze? doe maar normaal, dan komt het altijd goed’’, aldus manager maïszaden Frans van Leeuwen van Syngenta Seeds die terugkijkt op een zeer geslaagde actie.

agd.media

Of registreer je om te kunnen reageren.