Akkerbouw

Nieuws

Geert Staring directeur Breeders Trust

Brussel – Geert Staring (53) uit Emmeloord is per 1 maart benoemd tot algemeen directeur van Breeders Trust NV.

Breeders Trust is opgericht door Noord-Europese pootgoedhandelshuizen die het kwekersrecht van aardappelrassen bewaken. Staring was ruim vijftien jaar verantwoordelijk voor het relatiebeheer van de inspectie en certificeringactiviteiten van NAK AGRO in Zwolle.

Daarvoor was Staring gedurende dertien jaar werkzaam bij de Stichting NAK in Emmeloord, waar hij verantwoordelijk was voor een landelijke uniformiteit van de uitvoering van de zaaizaad- en pootgoedkeuringen en voor afhandeling van buitenlandse klachten van geleverd Nederlands pootgoed.

De huidige aandeelhouders van Breeders Trust zijn Agrico, Danespo, Europlant, HZPC, C. Meijer, Norika en Solana.

Of registreer je om te kunnen reageren.