Akkerbouw

Foto & video 10 reacties

Combine redden uit ondergelopen loods

Hier is het nat, maar Engelse boeren ervaren de overtreffende trap daarvan: hun bedrijven staan al weken onder water. Boeren helpen elkaar en redden wat er nog te redden valt. Bekijk de video die de collega's van Farmers Weekly maakten in graafschap Somerset en zie dat zelfs een volwassen boer sprakeloos is bij het ervaren van de dramatische gevolgen die dat voor zijn collega's in de getroffen regio heeft.

Laatste reacties

 • Beheerder.Boerderij
  Redactie

  Het systeem heeft wat moeite met de link naar de video. We werken eraan deze spoedig toe te voegen.

 • Beheerder.Boerderij
  Redactie

  Gelukt: nu met video!

 • koestal

  De laatste Engelse regeringen hebben steeds naar de milieuorganisaties geluisterd om vooral niet de dijken te verhogen en om niet de rivieren uit te baggeren omdat dat schadelijk zou zijn voor het milieu,hoe dom kun je zijn ?

 • tinus888

  nu maar hopen dat er geen ziektes uitbreken

 • schoenmakers1

  is er een verschil met nederland koestal?

 • veldhuize001

  Er is geen verschil met Nederland wat de millieuorganisaties betreft want hier word al jaren de regering onder dwang gezet van die organisaties en dan geven ze ook nog subsidie dat meer als erg is en degene die er voor moet werken dus de agrariër word in de hoek gedrukt zo denk ik er dus over

 • gerstiroma

  die organisaties die de economie tegenwerken moesten worden verboden want in Nederland gebeurd zo iets als in Engeland ook nog wel een keer, je kunt best rekening met de natuur houden maar zoals het meanderen van riviertjes is totale waanzin, er is bijna nergens geen geld voor behalve voor zulk soort onzin

 • g.g

  ja, maar Nederland zijn deze mensen hoog opgeleid !!!!?? die weten het !

 • tjeerdtolsma

  Wees maar trots op onze Nederlandse Waterschappen.

 • schoenmakers1

  trots op onze waterschappen? hoe ze alles wat in het verleden opgebouwd is afbreken, ik zou niet weten waarom ik daar trots op kan zijn, ik schaam me er diep voor

Laad alle reacties (6)

Of registreer je om te kunnen reageren.