Akkerbouw

Foto & video 2 reactieslaatste update:18 dec 2013

Video; klaarleggen en inzaaien

Akkerbouwbedrijf Smits legt met 10 kilometer per uur de grond klaar met een brede zaaibedbereider en stelt een nieuwe bietenzaaier in gebruik.

Laatste reacties

  • Jan Zonderland

    Mooi filmpje weer Sytze. Nu ook wat meer overzicht.
    Wat wel leuk is van je detailopnames is dat je soms ook een foutje van de werkende persoon kunt ontdekken. Op 2minuut 56 laat hij de zaaimachine net heel even achteruit lopen met de kouters nog in de grond. Zou me niet verbazen dat er wat zaaifouten in het perceel zitten wegens verstopte kouters.

  • Videofarmer

    Jan het gebeurt als hij aan het eind stopt en een paar cm terug loopt en dit gebeurt iedere gang ,maar als je de zaaier zou laten zakken zonder te rijden dan is de kans op verstopping groter .Maar nu de grond droog is valt de paar cm terugloop wel mee .

Of registreer je om te kunnen reageren.