Commentaar

‘Potato Europe slaat modderfiguur’

Aardappelhoofdstad Emmeloord heeft een slechte beurt gemaakt.

Woensdag werd de beurs afgelast vanwege de verwachte storm. Dat is overmacht, daar kun je niet veel aan doen. Woensdagmiddag werd opgelucht gereageerd dat de beurs op donderdag wel door kon gaan. Er waren wel zorgen, want hoe loods je de vele bezoekers een beetje fatsoenlijk door de modder.

Langer open en pendelbussen

De oplossing werd gevonden in een verlengde openingstijd. En parkeren op een plek verderop in combinatie met pendelbussen. Op het eerste oog leek dat een mooie uitkomst en vele bezoekers togen dan ook van heinde en verre opgetogen richting de aardappelhoofdstad. Daar aangekomen kwamen ze echter van een koude kermis thuis. Er reden wel bussen, maar die waren al afgeladen vol en reden voorbij aan de vele bezoekers die langs de kant van de weg stonden. Gasten die na een uur nog geen vervoer richting beursterrein hadden, gingen zwaar teleurgesteld weer naar huis.

Vele bezoekers togen dan ook van heinde en verre opgetogen richting de aardappelhoofdstad. Daar aangekomen kwamen ze echter van een koude kermis thuis.

Potato Europe fiasco door weer én slechte organisatie

De organisatie mag het zich zwaar aanrekenen; de beurs is een fiasco. Enerzijds door het slechte weer, maar ook door gebrek aan organisatie.

De organisatie mag het zich zwaar aanrekenen; de beurs is een fiasco. Enerzijds door het slechte weer, maar ook door gebrek aan organisatie.

Organisatoren hadden moeten leren van 4 jaar geleden

Wat een aardappelfeest had moeten worden, werd voor velen en deceptie. De initiatiefnemers achter de beurs hadden moeten leren van het evenement dat 4 jaar geleden werd gehouden. Ook toen was het modderen op een van de laagste plekken in Nederland.

Of registreer je om te kunnen reageren.