Amazone

Amazone

Kamps de Wild is een Full-line importeur die, door middel van drie merken, het compleetste programma machines kan leveren voor de veehouderij, akkerbouw en loonwerksector in Nederland.

Visie op gewasbescherming

Elke sector heeft in zijn segment een grote behoefte aan specialisten. En dat is nu net wat Kamps de Wild samen met AMAZONE nastreeft. Jarenlang hebben we ons bemoeit met het zaai klaarmaken, zaaien en strooien van Nederlandse landbouwgrond. Sinds ruim 10 jaar doen we dat ook met het spuiten. Deelnemen als partner in “ Boerderij Beste Gewasbeschermer 2014 “ is dan ook vanzelfsprekend. Van profi’s voor profi’s.
De Nederlandse economie draait op export. Het overgrote deel van de Nederlandse export zijn landbouw producten. Wij hebben met zijn allen in de landbouw een naam hoog te houden t.a.v. onze omgeving. Maar ook een naam hoog te houden als het gaat om kwaliteit in de voedselketen. Weten waar je mee bezig bent, weten wat je gedaan hebt, nauwkeurig werken en de hoogste efficiëntie graad zijn de kernpunten van de hedendaagse gewasbeschermer.
Dat is wat Kamps de Wild met AMAZONE graag aanbiedt aan de Nederlandse gewasbeschermer.