Akkerbouw

Achtergrond laatste update:23 feb 2012

De Vries & Westermann introduceert analyses

Termijnmarktmakelaar De Vries & Westermann introduceert wekelijks technische analyses granen en oliehoudende zaden na enkele weken proef gedraaid te hebben bij een selecte groep klanten.

Termijnmarktmakelaar De Vries & Westermann introduceert wekelijks technische analyses granen en oliehoudende zaden na enkele weken proef gedraaid te hebben bij een selecte groep klanten. De technische analyses verstrekt de makelaar gratis voor een brede doelgroep, van akkerbouwer tot industrie. Door de volatiliteit van de graanprijzen en de diversiteit van partijen die op de agrarische termijnmarkten actief zijn, wordt het belang van technische analyses op de termijnmarkten steeds groter. Op de financiële markten worden volledige portefeuilles beheerd door middel van verschillende technische indicatoren en ook op de agrarische termijnmarkten stijgt het gebruik en de waarde van deze analyses, omdat markten steeds vaker andere prijsbewegingen laten zien dan het fundamentele nieuws zou doen vermoeden. Koop- en verkoopsignalen kunnen door technische analyses zichtbaarder gemaakt worden en kunnen ondersteuning bieden om de koop- en verkoopmomenten van een markt te bepalen. De technische analyses is een uitbreiding van de service van ons bedrijf, die naast het weekbulletin aardappelen en granen verschijnt. Ook deze dienst is gratis. Om de technische analyses en/of het weekbulletin te ontvangen van de Vries & Westermann B.V. kunt u onze website www.agrifutures.nl bezoeken en u aanmelden.

Of registreer je om te kunnen reageren.