Akkerbouw

Achtergrond 3 reacties

Aardappeltermijnmarkt dinsdag iets lager

19 jul 2011
De termijnmarkt startte dinsdagmorgen vriendelijk op €11,70 om vervolgens tegen het sluiten weer terug te zakken naar €11,20. De weersvooruitzichten lijken langzamerhand stabieler te worden. De effectieve markt voor de vroege aardappelen is zwak doordat er weinig concrete koopbelangstelling is van verwerkers. De belgische PCA/Fiwap notering was dan ook flauw: €7,55 tot €9,00 (-1,45). Handelsrange: €11,00 tot €13,50.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  paul

  Aardappelen verslijten hard! In duistland is het nog kurkdroog en ook daar veel slijtage. Als het nu weer 30 graden wordt is het gedaan, termijnmarkt is op dit moment niet realistisch!

 • no-profile-image

  ben

  zeg boer Paul
  De aard^ppelen slijten ,maar ze doen een ton per dag ,droog of niet ,kijk naar de handel ,geven niets ,duitsers hadden al een overvloed aan nieuwe patat ,zaten wij nog met oude te slijten
  Als ik zie naar mijn premieres dan denk ik andere jaren kreeg ik 3 euro en nu nog acht ;dus niet slecht hoor en mijn fontana doet nu al 40 ton ,dus 80 bij einde ,waarom klagen ,80 ton x 5 af land is toch mooi ,laat andere dan klagen ,leve de regen en groeiweer

 • no-profile-image

  v

  @ben: arm joch, zwijg als het goed is. je 80 ton is correct , maar van 1.5 ha. pochen legt enkel windeieren, als de jouwe! verziek maar de boel, je bent goed bezig.

Of registreer je om te kunnen reageren.