Akkerbouw

Achtergrond

Koningin in Flevoland

Dronten - Koningin Beatrix krijgt uitleg van een bedrijfsleider van de schoolboerderij van de Christelijke Agrarische Hogeschool in Dronten. De vorstin was gisteren op werkbezoek in de provincie vanwege het 25-jarige bestaan van Flevoland.

Dronten - Koningin Beatrix krijgt uitleg van een bedrijfsleider van de schoolboerderij van de Christelijke Agrarische Hogeschool in Dronten. Ze bracht dinsdag een bezoek aan de provincie, die dit jaar haar 25-jarig jubileum viert. Foto ANP

Kraggenburg - Koningin Beatrix kijkt - tijdens haar werkbezoek dinsdag aan Flevoland - naar brandnetelpanten in proefnetelfabriek Brennels Buiten in Kraggenburg. Ondernemer Bob Crébas (achtergrond) loopt mee.
De brandnetels worden verwerkt voor de productie van kleding en ander textiel. De koningin bracht een streekbezoek aan Flevoland vanwege 25-jarige bestaan van de provincie. Foto ANP

Kraggenburg - Koningin Beatrix groet een van de modellen die deze dinsdag kleding showen die is gemaakt van brandnetelplanten. De modellen maakten kennis met de koningin in proeffabriek Brennels Buiten, van familie Crébas, in Kraggenburg (Noordoostpolder). De vorstin kreeg uitleg over het productieproces van brandnetels tot kleding. Ze bracht een werkbezoek aan de 25-jarige provincie. Foto ANP

Dronten - Omringd door lokale en provinciale bestuurders en studenten, krijgt koningin Beatrix een rondleiding over het terrein van de schoolboerderij van de Christelijke Agrarische Hogeschool in Dronten. De vorstin was dinsdag in Flevoland vanwege het 25-jarige bestaan van de provincie. Ze had er goed weer bij en deed nog meer Flevolandse bedrijven en organisaties aan. Foto ANP

Dronten - Koningin Beatrix krijgt uitleg over het winnen van stoffen uit planten en bomen door docent Annemarie van Leeuwen op de schoolboedrderij van de Christelijke Agrarische Hogeschool (CAH) in Dronten.
De vorstin bracht dinsdag een bezoek aan de CAH en andere Flevolandse instellingen vanwege het 25-jarige bestaan van de provincie. Foto ANP

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.