Akkerbouw

Achtergrond 1 reactie

Diefstal bij daglicht

Na een jaar was Gerrit Kurstjens weer even terug in Nederland. Het opvallendste vindt hij de toename van diefstal bij daglicht.

Sommige advocaten en adviseurs hebben hun tarief van plus €250 per uur verdubbeld; dit als de zaak om meer dan €50.000 gaat. Alsof de zaak moeilijker is als er een 0 bijkomt. Dit staat natuurlijk in geen verhouding tot een normaal loon.

De hele samenleving is hier in Nederland weer veel ingewikkelder gemaakt door al die nieuwe wetten en regels, zodat een normaal persoon voor alles en nog wat specialisten nodig heeft. Voor mestrechten, voor stankcirkels, voor subsidies, voor toeslagen, voor belastingen enz.

Door de lawine van nieuwe wetgeving wordt de groep die pakt wat hij kan krijgen steeds groter. Met de staat voorop met allerhande nieuwe belastingen of verhogingen. Nooit eerder gehoord van vliegtaks of slurptaks.

Foto

Eén reactie

 • no-profile-image

  Bert

  Gerrit
  En daarom zijn we toch blij met wat we nu hebben met al zijn meer mins dan ups in het land waar we zitten ook al zitten jij en ik dik 10.000 km vliegtuig km uit elkaar.
  Vorig jaar jij verdroogde dit jaar ik. maar jij 24 mter zaaien en volgend jaar 50. wie doet jouw dat na in een vrije ondernemers wereld. En wie zegt mij wat ik moet doen ook al is niks zeker in al de jaren hier . maar je eigen ben je wel en geen wet die jouw en mij zegt hoe je het moet doen.Wat in NL het grootste probleem is van het eigen ik en kunnen.slopen die zaak en NL heeft en houdt ondernemers.
  Ja zoals je schrijft diefstal en hoe je er uitleg aan geeft kloppender kan niet.Geen een die zich afvraagt waar het van af moet komen bij degene die moet betalen.
  Kerel blijf waar je bent en ik blijf hier.En elke dag zullen we NL minder missen.Maar elke dag zullen we ons ergeren dat onze alma minder en minder word in het aan zien wat de wereld heeft van NL.
  Goede oogst kerel dit jaar en mag ik eens een keer de 50 mtr in een keer zaaien bij je?
  Groeten kerel
  B. Kazakhstan

Of registreer je om te kunnen reageren.