Akkerbouw

Achtergrond 287 x bekeken

Sateliet meet opbrengst

Graanopbrengst Flevoland in beeld met sateliet

Tijdens het seizoen heeft een satelliet op verschillende momenten opnames gemaakt van graanpercelen. Al deze data heeft WaterWatch gecombineerd. Hieruit berekende het bureau de opbrengst. Sinds 1 augustus staan de resultaten op internet.

Resultaten

De graanopbrengsten zijn weergegeven op landkaarten van de Noordoostpolder en Oostelijk Flevoland. Hierop zijn gemakkelijk de graanpercelen te herkennen. De verschillende groentinten geven de opbrengsten aan. Op de kaarten zijn ook de verschillen in opbrengst binnen de percelen goed waarneembaar.

Ga naar de resultaten van waterwatch. Scroll op de pagina iets naar beneden voor de graanopbrengsten in de Noordoostpolder en Oostelijk Flevoland.

Karin Oonk-Nooren

Of registreer je om te kunnen reageren.