Akkerbouw

Achtergrond

Alles over electronische dienstverlening

Vanaf april 2006 kan de Gecombineerde Opgave ook online worden ingevuld. Het betekent een vergemakkelijking die ook tijd moet besparen.

Percelen toevoegen via internet

Percelen toevoegen via internet »
Voeg uw nieuwe percelen toe door deze op internet te zoeken. Het is niet nodig hiervoor weer een bedrijfskaart aan te vragen als u de Gecombineerde Opgave digitaal invult. U kunt met de knop ‘zoek gebied’ op ‘Werkblad’ eenvoudig een nieuw perceel toevoegen. Zoek daarvoor op postcode of plaats.
Lees de Pdf »

Oplossen foutmelding

U kunt bij een harde foutmelding in de digitale Gecombineerde Opgave het scherm toch verlaten door op vorige te klikken. Bij een dergelijke melding verschijnt er een vette, rode tekst in beeld. Het is dan niet mogelijk verder te gaan met het programma, voordat dit probleem is opgelost. Als u op vorige klikt en dan op oké, kunt u uit twee opties kiezen. Of u past de gegevens aan zodat u wel verder kunt, of u wist het hele scherm en begint opnieuw.
Lees de Pdf »

Opgave via internet gemakkelijker

Vanaf zaterdag 1 april 00:00 uur kunt u uw Gecombineerde Opgave invullen op de website van Dienst Regelingen. De elektronische opgave is eenvoudiger dan de papieren versie en de kans op fouten is een stuk kleiner. Houd wel uw inloggegevens en tancodes bij de hand. Die heeft u nodig om u aan te melden en de gegevens te versturen.
Lees de Pdf »

Inloggen bij LNV met een bankpasje

Vanaf zaterdag 1 april kan de Gecombineerde Opgave ook online worden ingevuld. Het betekent een vergemakkelijking die ook tijd moet besparen.
Lees de Pdf »

Gegevens snel aanpassen via de pc

Lees de Pdf »

Gegevens bij herstart niet verloren

Geef in het onderdeel Online Percelen uw percelen op voor de Gecombineerde opgave. Controleer in het tabblad 'Opgeven' onder 'Opgave 2006' of u alle percelen die u dit jaar gebruikt, hebt ingevuld. Wanneer u in 'Opgave 2006' op 'ja' drukt, worden de percelen definitief meegenomen. In 'Werkblad' kunt u de perceelsgegevens aanpassen. Wanneer u de wijzigingen daar accepteert, wordt dit perceel meegenomen in het blad 'Opgave 2006'. Daarin moeten aan het einde ook nog alle aanpassingen geaccepteerd worden
Lees de Pdf »

Fouten maken wordt een stuk moeilijker

Lees de Pdf »

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.