Akkerbouw

Achtergrond

Aardappelpoolprijzen

Boerderij presenteert voor de dertiende maal het poolprijzenonderzoek voor aardappelen. Doel is verschillen in uitbetaalprijzen van de pools inzichtelijk maken.

Boerderij presenteert voor de dertiende maal het poolprijzenonderzoek voor aardappelen. Doel is verschillen in uitbetaalprijzen van de pools inzichtelijk maken. De deelnemende pools zijn: Agrico, Eriva, Korteweg, Van der Linde, Nedato en Schaap Holland. Het Akkerbouwvakdeel nummer 19 van 12 september is hieraan geheel gewijd. Uitgewerkte uitbetalingstabellen van de rassen Asterix, Innovator, Maritiema en Victoria van de zes handelshuizen staan in dit thema.

Victoria

De pools met Victoria
Lees de pdf »

Maritiema

De pools met Maritiema
Lees de Pdf »

Innovator

De pools met Innovator
Lees de Pdf »

Asterix

De pools met Asterix
Lees de Pdf »

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.