boerderij academy

collegereeks strategische agrimarketing
27 oktober, 3,10, 17, 24 november en 1 december 2020 | Nyenrode Business Universiteit

Collegereeks Strategische Food- & Agrimarketing

 

business road mapMarketing is belangrijker dan ooit. De snelle digitale verandering zorgt voor een verschuiving van de markt en een andere klantvraag. Als marketeer is het belangrijk hierover een visie te hebben waarbij executie uiteindelijk allesbepalend is. Tijdens de collegereeks Strategische Food & Agrimarketing leer je aan de hand van het ‘Business roadmapping model’ het heden en het verleden te begrijpen, met ultiem doel ‘return on business’ te creëeren. Uiteraard komt ook de uitvoering van de marketingstrategie aan bod. Waar mogelijk gebruiken sprekers praktijkvoorbeelden uit de food & agrisector ter verduidelijking. Doordat je de reeks volgt met gelijkgestemde marketeers kun je gezamenlijke uitdagingen bespreken en als elkaars klankbord fungeren.

Kortom: de collegereeks Strategische Food & Agrimarketing geeft antwoord op de vraag hoe jij als marketeer waarde voor jouw organisatie, jouw klanten én jezelf creëert.

Decollegereeks wordt georganiseerd in samenwerking met Food & Agribusiness Academy en Nyenrode Business Universiteit. Met inspirerende hoogleraren en sprekers uit de praktijk!


meld u nu aan downloag brochure