Wat vind jij ervan?

Hefbruggen met rijkeurmerk

5


Nieuw in het assortiment van Würth Nederland B.V., een internationale handelsonderneming op het gebied van bevestigings- en montagetechniek, zijn 5 nieuwe lijnen CE-gekeurde hefbruggen met rijkeurmerk, te weten 2-koloms en 4-koloms bruggen, schaar-, carrosserie- en motorfietsbruggen.
Het assortiment 4-koloms bruggen, variërend van een wielvrij hefsysteem tot een uitlijn hefbrug, is te gebruiken voor onderhoudswerkzaamheden en APK-keuringen. Naar keuze is dit type brug te verkrijgen met een elektrohydraulische of elektrische aandrijving. De maximale capaciteit van dit type brug bedraagt 5.000 kilogram en de maximale hefhoogte 1.85 meter.
Het 2-koloms assortiment omvat wielvrije hefsystemen voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden. Systemen die naar keuze kunnen worden uitgerust met een elektrohydraulische of elektrische aandrijving. De maximale hoogte van deze 2-koloms bruggen is 2.00 meter en de maximale capaciteit bedraagt 5.000 kilogram. Doordat zowel bij het 2- als 4-koloms model de stroomkabels zijn geïntegreerd in de kolommen, zijn er geen hoogtebeperkingen voor het type voertuig. De schaarbruggen zijn te leveren als wielvrije schaarbrug of als rijbaanschaarbrug. Het eerstgenoemde model is uitsluitend te gebruiken voor onderhoudswerkzaamheden en het tweede model is ook geschikt voor het uitvoeren van APK-keuringen. Beide elektrohydraulische aangedreven modellen met geïntegreerd hefsysteem zijn leverbaar als inbouwmodel. Ook bij deze modellen zijn de persluchtleiding en de stroomkabels weggewerkt in het schaarsysteem.
De maximale capaciteit van deze schaarbruggen bedraagt 5.000 kilogram, de maximale hefhoogte is 1.90 meter en de maximum oprijhoogte is 280 mm. Voor herstel- en schadebedrijven, autopoetsbedrijven, bestickeraars en bandenexperts zijn de carrosseriebruggen een uitkomst. Deze bruggen met een maximale hefhoogte van 1.28 meter zijn leverbaar als wielvrij model of als wielvrij/rijbaan-model. De maximale capaciteit bedraat 3.000 kilogram. Naar keuze kunnen deze bruggen pneumatisch of elektro-hydraulisch op hoogte worden gebracht. Het assortiment wordt gecompleteerd door een motorfietsbrug met een maximale oprijhoogte van 130 mm, een rijbaanbreedte van 750 mm en een lengte van 1900 mm en een maximale hefhoogte van 800 mm. Het maximale hefvermogen bedraagt 400 kilogram. Naar keuze is deze motorfietsbrug leverbaar met een voetpompbediening of een hydraulisch hefprincipe. Begin 2012 wordt bovengenoemd assortiment uitgebreid met stempelhefbruggen.

Laatste reacties

 • Martijn DUETZ

  Ga op de link naar mijn foto's en daar staat de DX 6.30 tussen
  vergeten te zeggen
  grts Martijn

 • telefoon

  Hangt wel een beetje af hoe die er ziet is hij afgeragt of ziet de cabine er ook nog een beetje netjes er uit. loopt hij goed en de bak schakeld hij goed dat maakt allemaal wel verschil. En natuurlijk niet vergeten hoe zijn de banden. dan kom je vanzelf tot een eind oordeel.

 • IlseV

  Een prijs kan ik niet noemen, maar hij zit nog goed in de verf(buitenkant),, de binnenkant kan ik niet beoordelen, daar is alleen een foto van het dashboard te zien.

 • piethein

  prijs is lastig te noemen, is voor de verkoop wellicht minder waard als dat je er voor wilt hebben. Ziet er netjes uit verder. Maar deze types zijn ook redelijke probleemgevallen, dus niet zo gewild. ondanks het goede uiterlijk denk ik dat je tevreden moet zijn met ruim 10mille

 • bramblaauw

  Als ik af ga op de gegevens die zijn gegeven, zou ik zeggen maximaal 8000 euro. Meer is de trekker niet waard!

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.