Wat vind jij ervan?

Fancom B.V.
Bedrijf

Lumina regelaars serie Fancom

2


Vanaf april 2013 introduceert Fancom de nieuwe Lumina lijn van regelaars. De Lumina kenmerkt zich door een super eenvoudige bediening met praktische touchscreen bediening met 'swipe' en 'zoom' functies.

De nieuwe Lumina serie maakt gebruik van de meest moderne bedieningstechnieken en daarmee zijn de slimme regelingen van de Fancom klimaat-, voer- en weegcomputers nu veel eenvoudiger toe te passen in de stal.

Ook komt er een Lumina complete staloplossing waarbij een of meerdere regelaars uitgevoerd worden in een zogenaamde ‘blackbox’ behuizing desgewenst ingebouwd in een schakelkast. De bediening gaat via één centrale touchscreen. Bijkomend voordeel bij deze centrale besturing is dat de diergegevens maar op een plek gewijzigd hoeven te worden.Met de 'swipe' functie bladert de gebruiker door de verschillende procesbesturingen in zijn stal. Ook bediening op afstand via smartphone of tablet behoort tot de mogelijkheden.

Unieke kenmerken
- Handige touchscreen bediening
- Overzichtelijke schermen
- Data sharing
- Beschikbaar op alle F2000 modellen
- Ethernet en WIFI connectiviteit
- Smartphone en tablet app


Heeft u vragen of wilt u meer weten over dit product plaats dan onderstaand uw reactie.

Laatste reacties

 • gerrit coppens
  Panellid

  Ik heb een paar percelen die nu goed berijdbaar en bewerkbaar. In het verleden was het vaak vastrijden en structuurschade. Als de gewassen door die grondwateronttrekking verdrogen heb je schade, in mijn geval valt het kwartje de andere kant in

 • henk fledderus

  hoe werkt dat met die schade vergoeding. kom je daar voor in aanmerking als je in een bepaald water winnings gebied zit?
  lijkt me een beetje moeilijk vast stellen of je droogte schade nu door water winning komt of door iets anders.
  en als je de zaak dan een jaar verzuipt of heel goed groeid dan mag je de water bedrijven gaan betalen? als het grondwater inderdaad 30 cm lager is door heel nederland dan zou dat toch al flink effect hebben. ik vermoed in het voor en na jaar wel een vrij positive effect

Of registreer je om te kunnen reageren.