Wat vind jij ervan?

Veegmachine voor het ruimen van sneeuw

3


Dè machine voor de winterdienst en gladheidsbestrijding!

De 'sneeuw' uitvoering van de -holaras- veegmachines zijn speciaal ontwikkeld voor het vegen en ruimen van sneeuw. De machine is voorzien van een zgn. open kap waardoor de sneeuw middels robuuste zig-zag borstels uitstekend geveegd en verwijderd kan worden.Alle standaard modellen, zowel aftakas als hydraulisch aangedreven, kunnen als sneeuw uitvoering worden geleverd, maar veelal wordt er voor een front uitvoering gekozen om de sneeuw niet aan te rijden.

Sneeuw vegen en verwijderen i.p.v. (vast) schuiven, zorgt voor een schoon en veilig wegdek!

Heeft u vragen of wilt u meer weten over dit product plaats dan onderstaand uw bericht.

Laatste reacties

 • martensDLD

  ik zelf denk dat die naar de 300euro per ton gaat,maar ga niet meer zaaien,aardappelen zijn goed in prijs en ben ook nog blij met mn bieten!
  Voor mij is de enige vraag wat ik voor mais moet gaan betalen volgend jaar voor mn vergisters!

 • vael

  de garantieprijs voor graszaad gaat al de goede kant op de geruchten gaan dat de aardappelverwerkers ook met betere prijzen voor de dag zullen komen, al proberen die altijd hun kruit droog te houden tot januari. Dan is het zaaien van wintergranen en graszaad voorbij, dan hebben ze in beeld of er meer graan gezaaid is of niet. weten ze gelijk hoe hard ze moeten lopen.

 • martensDLD

  dat gerucht gaat hier ook al,kan op dit moment aardappelen leveren wat ik wil voor de verwerking,oogst oop het moment meer als 70 ton hect voor een goede prijs plus kwaliteits bonus,heb nog van 250 hect tarwe zitten en noch niet verkocht,k ga maar eens een gokje wagen denk ik!

Of registreer je om te kunnen reageren.