Wat vind jij ervan?

Agrarisch Ondernemer van het jaar 2013

2


Wordt ú Agrarisch Ondernemer van 2013?

De Agrarisch Ondernemer van het jaar is een topondernemer met passie, lef en gaat voor klinkende resultaten. De titel staat voor vooruitstrevend en innovatief ondernemerschap. De titel Agrarisch Ondernemer van het Jaar is een prestigieuze prijs. Voor de winnaar gaan deuren open die anders dicht blijven. Hij of zij is ambassadeur van het ondernemerschap in de agrarische sector.

Elke boer of tuinder die in 2012 een uitstekende ondernemersprestatie heeft geleverd kan meedingen naar de titel Agrarisch Ondernemer 2013. De initiatiefnemers benadrukken dat de verkiezing bedoeld is voor zowel grote, middelgrote als zeker ook kleine bedrijven. Alle ondernemers die met goed ondernemerschap iets opbouwen, worden uitgenodigd om deel te nemen.Meer informatie en inschrijven op www.agrarischondernemer.nl

Laatste reacties

 • KnedoStables.nl
  Panellid

  Wat heb jijzelf liever?
  Zo'n extra €20,- per dier komt voor mij neer op een plus van 3 to 4 centen per kilogram karkasgewicht.
  Voor lichtere karkassen (kalveren/melkvee) lijkt een korting van kosten mij wellicht interessanter.

 • Heijdravleesvee

  Keten Duurzaam Rundvlees is een initiatief dat VANUIT DE VLEESVEEPRAKTIJK in het leven in geroepen voor het behoud van de Nederlandse Vleesveesector. Door alle schakels in de keten verantwoordelijk te maken voor elkaars voortbestaan, wordt de conituïteit nagestreefd die nodig is om te kunnen investeren in duurzaamheid op de bedrijven.
  De certificeringskosten worden vergoed door de afnemers en de afname wordt gegarandeerd door Heijdra Vleesvee en Van Hattem. Het kan dus allebei!
  meer info: www.ketenduurzaamrundvlees.nl

Of registreer je om te kunnen reageren.