Wat vind jij ervan?

Agrovision BV
Bedrijf

Agrovision introduceert CropVision Mobile

5


Agrovision biedt nu een alternatief voor het spuitboekje: CropVision Mobile. Waar u tot nu toe de registraties in het spuitboekje opschrijft, waarna u de gegevens in CROP of Comwaes intypt, kan het nu in één keer.

Agrovision geeft de akkerbouwer volledige keuzevrijheid in het werken met smartphones, tablets etc. CropVision Mobile past op elk formaat. De akkerbouwer kan altijd overal teeltregistraties invoeren, opvragen en gegevens uitwisselen. CropVision Mobile is klaar voor de toekomst, want ook met toekomstige apparaten blijft CropVision werken. U hoeft geen netwerk aan te leggen of met kabeltjes te synchroniseren. Zo kunt u waar u maar wilt gegevens raadplegen zoals de uitgevoerde bespuitingen op een perceel of gegevens invoeren zoals bijvoorbeeld een notitie invoeren.

De akkerbouwer heeft de volledige vrijheid om wanneer en waar dat gewenst is actuele gegevens in te zien en te wijzigen: op kantoor, op de akker, op de trekker, in de schuur maar ook ’s-avonds op de bank. CropVision Mobile is een nieuw product waarmee Agrovision inspeelt op de “cloud”ontwikkeling. Binnen de cloud, dat is het werken via internet, zijn alle gegevens altijd en overal beschikbaar voor de akkerbouwer.
Akkerbouwers die gewend zijn om te werken met Pocket Comwaes of Pocket

Crop ervaren de voordelen van mobiel werken al. CropVision Mobile gaat verder en is de eerste stap in de CropVision lijn die staat voor werken in de cloud: integreren van informatie die “anywhere” beschikbaar is voor akkerbouwer. Het programma is op meerdere apparaten te installeren en kan gelijktijdig door meerdere medewerkers gebruikt worden.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over dit product plaats dan onderstaand uw reactie.

Laatste reacties

 • gerrite

  Droogzet Penicilline er indoen en als dat niet lukt niet meer aankomen en hopen dat ie vanzelf opdroogt

 • gerrit coppens
  Panellid

  Let een beetje op de wachttermijn van die droogzetters. Als je ziet dat de speen niet geneest dan kun je de koe altijd nog naar de slacht doen als wachttijd vlees voorbij is

 • jpf

  Peniciline. Wat er nog bij hangt afknippen.. met een doorn het oude tepelkanaal openhouden. Hopen de kwartier opdroogt en geneest... Als je het niet vertouwd, de veearts laten doen.

 • marjanschaftenaar

  Misschien kan je om te voorkomen dat ze er weer op gaat staan een uiernet (www.macrovet.nl/uiernet-renet-compleet-p-1529.html) om doen zodat het wat kan genezen. Het is wel een beetje ouderwets, wij gebruikten het eerder bij de koeien die op de grup stonden. Ik neem aan dat jullie de koe niet graag vervangen omdat deze rustig is en gewend is aan veel bezoek.

 • IlseV

  Niets aan doen, helpt het beste. Geef het de tijd. De speen moet nu alleen voor bacteriën worden beschermd. Dit kan met een barrière dip. (Dippen met een jodiumdip of andere ontsmettingsdip twee keer per dag). Als er alleen vel los hangt kan dit eraf geknipt worden om vieze randen/gleufjes te voorkomen.

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.