Wat vind jij ervan?

Roeters BV
Bedrijf

TIM Boerderijmanagement en SAC IDS SwingOver

0


TIM boerderijmanagement
TIM is het meest vernieuwende en toekomst gerichte overall management systeem. Overzicht, gebruiksgemak, de juiste managementinformatie en in één keer inzage van gegevens. Ervaar hoe makkelijk automatisering uw leven ka maken hoe u kunt sturen op factoren die er echt toe doen:
- Eigen baas
- Focus op ‘’de koe, de melk en melker’’
- Voorkom dubbel werk
- Overzicht en effectiviteit in de dagelijkse werkzaamheden
- Minder administratie, méér informatie

SAC IDC SwingOver
De SAC IDC SwingOver is geschikt voor zowel Zij-aan-Zij- als 60 graden visgraat-melkstallen, waar van achteren gemolken wordt. De arm heeft als basis de IDC melkplaats controle unit waarbij het display goed zichtbaar is. Verdere arm opbouw is geheel uit roestvrij staal maar wel zo dat ze eenvoudig van de een naar de andere kant kan draaien. De slanggeleiding naar de melkklauw is erg belangrijk, door de slang zo te geleiden dat ze geleidelijk omhoog gaat kan de melk op de juiste wijze afgevoerd worden, behoud van melkkwaliteit.
Tijdens het melken is werken met de SwingOver zeer eenvoudig, men pakt de melkklauw en door aan het afnametouw te trekken wordt de pulsatie gestart middels de Quickstart en kan men de melkklauw onderhangen. Door deze eenvoudige en snelle manier van werken gaat het onderhangen zeer snel, er kan een hoge capaciteit gehaald worden.


5 jaar garantie op melkrobot
De RDS Futureline MAX melkrobot staat voor kwaliteit en gegarandeerd de beste melkrobot. U kiest voor het MAXimum in alle opzichten: meer tijd voor belangrijke zaken in het leven, minder administratief werk, maximaal koewelzijn en meer melk in de tank. Als eerste melkrobot leverancier in Nederland maakt SAC het mogelijk de SAC RDS Futureline MAX melkrobot aan te schaffen met een garantie van 5 jaar! WISH staat voor Warranty (garantie), Involved (betrokken), Service (service), Help (help) en is illustratief voor de robuustheid, betrouwbaarheid en bedrijfszekerheid van de MAX melkrobot. Daarbij komt dat de praktijk ook aantoont dat hun melkrobot ook nog eens zuiniger met water en energie omgaat. Dus qua aanschaf en operationele kosten hoeven melkveehouders zich geen zorgen te maken.

Of registreer je om te kunnen reageren.