Wat vind jij ervan?

Slump Oil
Bedrijf

TRAXX diesel van Slump Oil

6


Brandstoffen- en smeermiddelenverkooporganisatie Slump Oil uit Heerenveen presenteert haar vernieuwde TRAXX diesel. Deze verbeterde dieselkwaliteit wordt sinds kort door Slump Oil geleverd aan o.a. landbouw-, loonwerk-, bouw & infra- en transportbedrijven in heel Noord-Nederland.

Met het verdwijnen van het lage accijnstarief voor rode diesel per 1 januari 2013 staan veel agrarische ondernemers voor een rendementsprobleem. Hun brandstofkosten nemen immers plots fors toe. Dit was indirect voor TRAXX aanleiding om een vernieuwde dieselkwaliteit te introduceren. De belangrijkste voordelen van TRAXX diesel zijn een lager verbruik door een efficiëntere verbranding en een optimale bescherming tegen bacteriegroei in de dieseltank(s).

Brandstofbesparing tot 4 procent
TRAXX diesel grijpt in op twee cruciale aspecten van dieselmotoren, namelijk de brandstofinspuiting en het verbrandingstijdstip. Enerzijds wordt constant roet in en op injectoren verwijderd, anderzijds zorgt het extra hoge cetaangetal van 55 voor een snellere en volledigere verbranding. Volgens de testresultaten van TRAXX levert dit een structurele brandstofbesparing tot wel 4 procent op. Hierdoor vermindert TRAXX diesel ook de uitstoot van CO2 en fijn stof van motoren. Verschillende bedrijven zetten TRAXX diesel reeds in bij duurzaamheids programma’s zoals de CO2-Prestatieladder.

Bescherming tegen bacteriegroei
Daarnaast voorkomt TRAXX diesel ook bacteriegroei in opslagtanks en in de dieseltanks van trekkers en machines. Door haar unieke samenstelling biedt TRAXX diesel een permanente bescherming tegen bacterieproblemen en worden verstopte brandstoffilters voorkomen.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over dit product plaats dan onderstaand uw reactie.

Laatste reacties

 • gerrit coppens
  Panellid

  Toch niets nieuws onder de zon? Co Scholten van http://www.grasbaal.nl/ heeft toch al jaren sites waarop ook verhandeld kan worden

 • jpf

  Lijkt me een goeie ontwikkeling. een beetje een revival van de advertentie in het campina blaadje ( waren die niet ook gratis ? ) Ik kan me herinneren dat er veel naar gekeken werd. Een speciale "markplaats "( zoals markplaats.nl ) voor boeren lijk me een heel goeie zaak

 • jpf

  en dan natuurlijk niet alleen voor hooi, maar ook voor dieren, machines, alles wat er op een boerenerf nodig is ?

 • Romeijn

  en dan natuurlijk ook voor vriendinnen en boerinnen: want boeren zijn `aparte` mensen. ;-)

 • Romeijn

  ;-)

 • sonia

  ja, dan doe ik ook meteen mee! :-)

Laad alle reacties (2)

Of registreer je om te kunnen reageren.