Wat vind jij ervan?

Nu ook onderdelen voor verreikers

3
Onderdelenbalie.nl ( www.onderdelenbalie.nl ) meldt dat via de webshop er nu ook onderdelen passend voor Merlo ruwterreinheftrucks, verreikers en telescoopladers aangeboden worden. Deze machines worden vaak op uiteenlopende landbouwbedrijven ingezet voor bijvoorbeeld laadwerkzaamheden, uitmesten van stallen enz..

Er is een ruim assortiment met ondermeer hydrauliekpompen, filters, cabinedelen, pennen en bussen, enz. opgenomen. Met behulp van de duidelijke afbeeldingen in de webshop kunnen de te vervangen onderdelen eenvoudig gevonden worden. Vanzelfsprekend kunnen de medewerkers van Onderdelenbalie.nl ook op basis van het type en serienummer van het voertuig het gewenste onderdeel opzoeken en aanbieden.

"Al langere tijd kunnen wij onderdelen die passen op Manitou ruwterreinheftrucks die ook veel in de landbouw gebruikt worden leveren" vertelt Marco Haakman (directeur Onderdelenbalie.nl). "Maar pas nu is het ons gelukt om ook voor Merlo een compleet assortiment samen te stelen”

Onderdelenbalie.nl is de toonaangevende webshop voor trekkeronderdelen, heftruckonderdelen en palletwagenonderdelen voor zowel reparatiebedrijven als voor eindgebruikers. Het assortiment van 40.000 artikelen staat in de webshop en is binnen 48 uur leverbaar.

Onderdelenbalie.nl
Hogelandseweg 88
6545AB Nijmegen

telefoon 024-356 04 08

Laatste reacties

 • HIMSTER

  Dit is helemaal geen nieuw produkt,25jaar geleden werd het al gebruikt om vet te vethogen....

 • Gerd-Jan

  Waarom zou je t vet moeten verhogen? is alleen maar nadelig voor je quotum

 • JackS
  Panellid

  Vet verhogen is inderdaad nadelig. Maar wat is het product nu eigenlijk.

Of registreer je om te kunnen reageren.