Wat vind jij ervan?

Vrachtwagen met koeien maakt schuiver

2


In Rusland kantelde een met koeien gevulde vrachtwagen op de weg. De vrachtwagen zelf rijdt met een behoorlijke snelheid en de schuiver die de koeien maken is dan ook niet mis. Toch staan de meeste dieren al snel weer op de benen. Voor het filmpje: http://www.ttm.nl/nieuws/id32425-video--truck-met-koeien-kantelt.html

Als ik zulke filmpjes zie ben ik toch wel blij dat het veevervoer in Nederland stukken beter is geregeld. Niet alleen voor de dieren, maar ook als weggebruiker.

Laatste reacties

  • opafan

    Absoluut niet normaal dat dieren zo vervoerd "mogen"worden.
    Is dit in rusland ubreháupt wel legaal?????

  • jan1

    In heb al wel vaker gezien dat men open wagens gebruikt in rusland. Kunnen ze er trouwens wel makkelijker uit met een ongeluk.
    Alleen om het wat oneerbiedig te zeggen wil men in nederland altijd roomser zijn dan de paus. Hier wordt van alles verboden en in het buitenland mag alles. We zien dit nu ook weer met de batterij eieren, in europa verboden. Maar nu komen de eieren uit de oekraine uit de batterij waar er hier 4 kippen in mochten doen ze er daar 7 in, want dat levert meer rendement op. Met de nertsen gaat het straks dezelfde kant op. Zolang er op de wereld bont gedragen wordt, zullen er ook nertsen gefokt worden, maar dan wel onder veel slechtere omstandigheden dan dat ze in nederland hebben.

Of registreer je om te kunnen reageren.