Wat vind jij ervan?

Z'Dry van PRP voor stalhygiëne

5


Uit onderzoek blijkt: Mastitis kost € 184,00 per koe per jaar! Het is hiermee direct duidelijk dat het welzijn en de prestaties van uw dieren nauw samenhangt met de kwaliteit van hun leefomgeving. Als uw vee zich in slecht geconditioneerde, vochtige omstandigheden bevindt, wordt het blootgesteld aan diverse microbiële besmettingen en de daarmee samenhangende ziektes.

PRP Technologies heeft na langdurig onderzoek en ontwikkeling zijn assortiment producten voor comfort en hygiëne uitgebreid om u te helpen dit te verbeteren en samen aan een gezonde toekomst voor uw bedrijf te werken:
- zeer snelle werking
- Heeft een zeer hoog absorberend vermogen
- Niet-irriterend
- Verbeterde hygiëne


Z’dry is een poeder samengesteld op basis van natuurlijke ingrediënten. Z´dry absorbeert 122% van zijn gewicht aan vocht door de toevoeging van specifieke klei mineralen. De specifieke werking van minerale zouten, die eigen zijn aan, of typerende voor de PRP producten, zorgen voor een verdere verbetering van de hygiëne dankzij een positief effect op de ontwikkeling van en balans tussen micro organismen. De toegevoegde plantenextracten hebben van nature een remmende werking op schadelijke micro organismen en verspreiden een aangename geur .Als gevolg hiervan hebben we in wetenschappelijk onderzoek een duidelijke significante vermindering van o.a. de schadelijke bacteriën Klebsiella, Clostridium, Enterococcus ssp., Escherichia coli gezien.

Z'dry´s snelle werking en het grote absorptievermogen zorgen naast een optimaal comfort voor uw vee, voor een lagere arbeidsdruk en een betere dier prestatie op uw bedrijf wat resulteert in kostenverlaging en hogere efficiëntie in uw bedrijfsvoering.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over dit product plaats dan onderstaand uw reactie.

Laatste reacties

 • Guske

  Zo'n controle op rode diesel kun je bij dergelijke agrarische evenementen verwachten. Het is niet anders dan (vroeger) bij veemarkten of andere activiteiten waar veel boeren bij elkaar komen. Je weet dat je dit risico loopt als je je Mercedes vol gooit met rood i.p.v. wit.

 • henk fledderus

  vrij normaal zou ik haast zeggen, eerder naar zuidlaren was het ook altijd prijs.
  op zulke evenementen is het met zekerheid te verwachten..

 • Romeijn

  Ja, erg flauw om andere mensen te helpen om zich niet aan de regels te houden. Blijkbaar wordt onze democratische rechtsorde niet door iedere boer gerespecteerd...

 • kuijpers reniers

  best wel flauw van de douane maar het zal wel een van de laatste keren zijn nog ff en dan is geen rode diesel meer dus ze zullen wel gedacht hebben kijken of we er nog een paar kunnen vangen want dan kunnen ze nog wat geld bij de overheid in het laatje doen kunnen ze het straks weer uitkeren als compensatie voor het verdwijnen van de rode diesel

 • Brend

  Een beetje flauw inderdaad,maar deze mensen krijgen ook maar opdrachten en daarbij wat moeten ze nog controleren na 1 januari? Ontslag? Denk het niet,zullen wel op wachtgeld komen,ben ik ook wel aan toe

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.