Wat vind jij ervan?

Twist & Lock: Zelfsluitend veiligheidsvoerhek

5


De naam zegt het zelf: Twist & Lock – meerdere functies eenvoudig te bedienen door één druk- en draaiknop. Melkkoeien verblijven ongeveer vier uur per dag op de vreetplaats. Daarom moet het voerhek tegelijkertijd diervriendelijk, robuust, multifunctioneel en gemakkelijk te bedienen zijn. Bij de ontwikkeling van het Twist & Lock veiligheidsvoerhek werd de jarenlange ervaring met voorgaande modellen geperfectioneerd.

De Twist & Lock voerhekken bieden de koeien een maximum aan comfort en veiligheid. De bijzonder grote kopopening en de zwenkbare stangen verschaffen de koeien een grote bewegingsvrijheid en een makkelijke toegang tot de voergang. Het voerhek zorgt ervoor dat dieren die in het voerhek gaan liggen of uitglijden zich zonder problemen zelf kunnen vrijmaken.Het gebruik van geluidsarm materiaal verhindert een overmatige geluidsontwikkeling in de stal bij bijvoorbeeld het openen en sluiten van de vangbeugels. Bovendien bestaat de mogelijkheid om het voerhek in een hoek van 12° te brengen om de schouders van de dieren te beschermen tijdens het voeren.

Door middel van een druk-draaiknop mechanisme kunnen zowel individuele dieren als de volledige groep vastgehouden of vrijgelaten worden. De vreetplaatsen kunnen centraal gesloten worden (optioneel). Het hek wordt dan vanuit één punt bediend. Dit betekent minder werk, minder stress voor de veestapel en meer efficiëntie.

Het Twist & Lock veiligheidsvoerhek is eenvoudig en snel te monteren aan verschillende types standpalen. Het is verkrijgbaar in acht standaardlengtes en zeven vreetplaatsbreedtes. Alle delen zijn thermisch verzinkt en geoptimaliseerd voor een lange levensduur.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over dit product plaats dan onderstaand uw reactie.

Laatste reacties

 • HansW

  daar kan ik geregeld voor zorgen

 • maikelwismans

  Ik heb misschien ook wel mogelijkheden. Hoeveel wordt er betaalt?

 • raindeer

  Afhankelijk van de kwaliteit en vaccinaties. Welke prijs heeft u in gedachte. 7 a 800 biggen en als de samenwerking voor beide partijen goed verloopt is een afname per vaste regelmaat af te spreken.
  Groet Roelof

 • raindeer

  Indien er de voorkeur word gegeven om prive te antwoorden is mijn e-mail adres: roelofcalje@chello.nl

 • raindeer

  Hans wellicht kan je me mailen op mijn e-mailadres:roelofcalje@chello.nl

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.