Wat vind jij ervan?

B en W Energy
Bedrijf

Zonnepanelen van B&W Energy

2


Zonnepanelen staan in Nederland momenteel duidelijk in de belangstelling. Reden voor B&W Energy uit het Duitse Heiden (nabij Borken) om ook in Nederland officieel te starten met het uitbouwen van hun klantenbestand en partnernetwerk.

Ervaring en certificering
Vanaf de start van B&W Energy ca. 10 jaar geleden zijn er ruim 4.000 projecten met zonnepanelen gerealiseerd. Uiteraard voornamelijk in Duitsland, maar ook in andere Europese landen. Het multidisciplinaire team van ingenieurs en monteurs – ondersteund door commerciële en leidinggevende functionarissen - realiseert ca. 2.000 projecten per jaar. B&W Energy is gecertificeerd volgens de normen van de DGS (Deutsche Gesellschaft für Sonnenenergie) en de RAL. En natuurlijk wordt er geïnstalleerd volgens de geldende DIN-richtlijnen.

Advies en garantie
Wout van den Berg heeft een duidelijke visie op klantadvisering: “We kiezen altijd voor het maximale rendement van de installatie. Dit betekent bijvoorbeeld, dat we de modules van een string (= het berekende aantal modules, dat na installatie als groep wordt aangesloten op de omvormer) zodanig sorteren dat de maximale opbrengst wordt bereikt. Verder proberen we de invloeden van schaduw tot een minimum te beperken. Schaduw heeft immers consequenties voor het rendement van de gehele string. Bij de keuze van componenten wordt zorgvuldig gekeken naar levensduur en garanties die door de producent worden afgegeven. Deze uitgebreide ervaring in advies en ontwerp van installaties blijkt inmiddels van belang te zijn voor onze klanten in Nederland.”

Eigen productie montageframes
B&W Energy produceert zelf de montageframes voor de zonnepanelen. Met deze frames –uit roestvaststaal en aluminium – kan men elke installatie aanpassen aan de situatie op het dak. Deze optimale dakopstelling is erg belangrijk. Een goed voorbeeld is de hellingshoek. Alle zonnepanelen worden onder een specifieke hellingshoek gemonteerd. Enerzijds gaat het hierbij om het maximaliseren van de opbrengst en anderzijds dient stof en vuil er gemakkelijk af kan spoelen bij regen.

Heeft u vragen of wilt u meer weten plaats dan onderstaand uw bericht

Laatste reacties

  • schoenmakers1

    kan best zijn, maar misschien zijn ook wel enkele, of meerdere best wel tevreden hoe ze gehandeld hebben, ik kan niet oordelen hoe het bij andere is gegaan maar bij mij hebben ze eerlijker gahandeld als andere makelaars waar ik mee gewerkt heb

  • gerrit coppens
    Panellid

    voor een faillissement heb je,dacht ik, twee schuldeisers nodig. de curator zoekt verder uit of er meer schuldeisers zijn en wie welk deel van de koek krijgt. met een beetje pech blijft de quotumkoper die hetgeen op gang heeft gebracht met lege handen achter omdat er schuldeisers met hogere rechten zijn

Of registreer je om te kunnen reageren.