Wat vind jij ervan?

Magnum Heating
Bedrijf

Magnum vorstvrijlinten

0


De “R” is weer in de maand. Niet alleen zorgt de natuur voor schitterende plaatjes, maar dit betekent ook dat er weer (nacht)vorst in de lucht zit! En als niet de juiste voorzorgsmaatregelen genomen worden, kan vorstschade tot vervelende en vooral ook dure problemen leiden, zoals gesprongen waterleidingen. Dit is heel eenvoudig en goedkoop te voorkomen met MAGNUM vorstvrijlinten.

Deze vorstvrijlinten gaan verwarmen als de leidingtemperatuur onder de 5°C komt. De sensor aan het eind van het verwarminglint meet dit nauwkeurig. Ook schakelt deze weer automatisch uit als de temperatuur van de leiding weer boven een veilige 13°C uitkomt. Hiermee beveiligd u leidingen tot temperaturen van -25°C.Tip
Prachtige, eeuwenoude olijfbomen sieren steeds vaker de Hollandse tuinen. Echter, tegen ons koude klimaat zijn deze uitheemse boomsoorten vaak niet bestand. Zeker met een strenge winter zoals afgelopen jaar in gedachten vreest menig eigenaar van deze kostbare bomen of deze het voorjaar wel in goede conditie zullen halen. Ook hier bieden de vorstprotectie lintjes de oplossing om bevriezing te voorkomen.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over dit product plaats dan onderstaand uw reactie.

Of registreer je om te kunnen reageren.