Wat vind jij ervan?

Gehoorbescherming met FM radio van Husqvarna

3


Husqvarna introduceert een nieuwe gehoorbescherming met een gevoerde beugel die minder druk op hoofd en oren geeft. De oorkappen zijn speciaal ontworpen en volgen de vorm van het hoofd. Dat levert een perfecte pasvorm op. De nieuwe gehoorbescherming heeft een dempingswaarde van 27 dB. Als extra feature is een FM radio ingebouwd. Via de gehoorbeschermer kan ook eenzijdig gecommuniceerd worden en is het mogelijk om een iPod of mp3-speler op de oorkappen aan te sluiten. De grote volumeknoppen zijn eenvoudig te bedienen.De nieuwe gehoorbescherming met FM radio werkt op batterijen. U vervangt de batterijen eenvoudig vanaf de buitenkant en er zitten geen elektrische delen binnen de oorkappen.

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over dit product plaats dan onderstaand uw reactie.

Laatste reacties

  • harcovanacht

    wij hebben 3 dagen vitaminen c onder drinkwater gehad en alle inlaatventielen goed schoongemaakt voor het hete weer dan is 37 graden nog wel te doen.

  • Hbouma

    Inderdaad, wij ook, maar wij hebben legkippen. Andere soorten hebben wel meer last, zoals vleeskuikens en moederdieren.

  • kleitokkers

    Een leuke om over na te denken is het strooisel niveau in de stal. Als de kippen in de laatste periode in hun stal zitten kun je uitrekenen hoeveel kuub stal inhoud je mist, om mee te ventileren en dat zeker in de luwte gebieden met 35 graden +

Of registreer je om te kunnen reageren.