Wat vind jij ervan?

Verreiker MLT 840 in verhuur bij Collé

18


Collé Rental & Sales, importeur voor Manitou in Nederland (Limburg en Utrecht e.o.) en België (Limburg), heeft de primeur met de introductie van de Manitou MLT 840. Deze ruwterrein verreiker is multifunctioneel inzetbaar op elke locatie. Met zijn indrukwekkende prestaties is de MLT 840 geschikt voor diverse werkzaamheden in de agrarische sector (verzorging van vee, oogstwerkzaamheden en verwerking van bulkmateriaal).Ultieme krachtpatser op elke locatie
Kenmerkend voor de MLT 840 is dat veiligheid, comfort en gebruiksgemak hand in hand gaan. Met een hefvermogen van 4 ton, een hefhoogte van 7,55 meter, een draaicirkel van bijna 4 meter én een rijsnelheid van ruim 40 km/u levert de MLT 840 unieke prestaties op elke denkbare locatie. Daarnaast werkt deze machine zeer efficiënt en gebruiksvriendelijk. De versnellingsbak (Five-speed Powershift automatic met lock-up functie), een John Deere 4,5l motor, een vermogen van 137pk en 4-wheel drive maken deze ruw terrein verreiker krachtig en flexibel, waar dan ook! Alle functies van de machine kunnen worden bedient met één hand, hetgeen de machine geschikt maakt voor meer dan alleen de dagelijkse werkzaamheden.

Bewezen succesvolle samenwerking
Collé Rental & Sales (met vestigingen in Nederland, Duitsland en België) is dé specialist bij uitstek op het gebied van verhuur, verkoop en service van machines voor onder meer de agrarische sector.

Collé biedt een breed assortiment aan van verreikers met een hefvermogen van 2,5 tot en met 22,5 ton. Naast nieuwe machines biedt Collé ook gebruikte machines aan. Deze machines zijn jong, perfect onderhouden, gebruikersklaar en aantrekkelijk geprijsd. Collé werkt uitsluitend samen met gerenommeerde merken, waaronder ook Manitou. In de loop der jaren heeft Collé een diepgaande relatie met Manitou opgebouwd welke beloond is met diverse prijzen, waaronder ‘Best Marketing initiative 2011’ en ‘Hoogst behaalde verkoopresultaten in Nederland 2011’. Dit houdt in dat men altijd kan genieten van topkwaliteit en een uitstekende (after-sales) service.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over dit bedrijf plaats dan onderstaand uw reactie.

Laatste reacties

 • gerrit coppens
  Panellid

  Gemeentes waar de kliko gewogen wordt zie je dat afvaltoerisme vaker dan gemeentes die de kliko niet wegen. Zit je aan een 'toeristische route' dan zou je de gemeente kunnen benaderen of men blikvangers wil plaatsen

 • leonard95

  inderdaad kan het afval wat op het land wordt achtergelaten best veel schade aanrichten. wij hebben het gehad met dorsen dat er glas in het gewas zat en dat in het zaad terecht komt. Dit is vrij gevaarlijk ook als het is geschikt voor voedsel

 • kuijpers reniers

  ik denk dat het de onverschilligheid van de mensen is gooi maar weg want ik woon hier toch niet, sinds er bij mij meer verkeer door de straat komt licht er ook meer rommel en veelal legen blikjes en legen zakjes waar friet of mac in gezetten heeft en de schade die het veroorzaakt daar staan ze niet bij stil glas,blik of plastik in het voedsel van mens of dier nou smakelijk

 • Romeijn

  Op het land vind je twee soorten afval: dat van jezelf en dat van anderen. Veel boeren zijn gewend om een aansteker onder plastic kunstmestzakken te houden; het restje wordt dan van zich af gegooid. Na het hooien blijven stukken balenplastic achter. Ook via de mest komt balenplastic en afgesneden stukjes touw weer op het land terecht. Ook al doe ik mijn best om het te voorkomen, ook op mijn weiland vind ik zodoende op elke vierkante meter meerdere kleine stukjes plastic terug.
  Het afval van anderen bestaat veelal uit afval dat structureel door andere soorten verpakking en verdere invoering van statiegeld kan worden voorkomen. Zolang grote bedrijven als Unilever geen volledige ketenverantwoordelijkheid aanvaarden zal het voor de consument altijd mogelijk blijven om in het buitengebied verpakkingsafval zonder gevolgen van zich af te gooien.

 • kuijpers reniers

  nou dat aanstekken van de kunstmest zakken zie je hier niet meer je kunt dat hier een paar keer per jaar gratis inleveren even als kuilplastic en balenplastic e.d als het maar plastic is het is misschien een idee er zijn bedrijven in handel van plastic die dat hier doen ik zou zeggen Romeijn kijk eens ff rond in de buurt dan kun misschien het probleem oplossen

 • Alissa

  Veel mensen kennen toch geen normen en waarden meer op vandaag!! Vaak niet mee gekregen van thuis en dat word nog veel erger.

 • meeuwes00

  Er ligt een fiets/wandelpad achter onze boerderij. Een aantal jaren geleden is er halverwege een bankje geplaatst. Je raadt het al....de troep ligt in onze sloot. Er zijn nog altijd mensen die wel ruimte in hun (fiets)tas hebben voor een VOL blikje of pakje drinken, maar geen ruimte om het lege blikje of pakje mee te nemen en thuis in de prullenbak te gooien.
  Toen ik naar de Gemeente belde met de vraag of ze er ook aan dachten om bij een bankje een vuilnisbak te plaatsen.....toen bleef het akelig stil aan de andere kant van de lijn....nee dus.....en onze sloot is nog steeds de vuilnisbak.....

 • gerrit coppens
  Panellid

  Zet je opmerkingen naar de gemeente voortaan op email/schrift. Dan kunnen ze niet ontkennen dat het gerapporteerd is. Komt er dan geen reactie dan zijn er andere wegen zoals bijvoorbeeld de gemeenteraadscommissie tijdens de bespreking punt afval. Met je emails in de hand ga je inspreken.

 • henk fledderus

  grappig is dat hoe de mens in elkaar zit.
  jaren terug had ik de twijfelachtige eer om in assen vlak naast het grote fast food horeca uitspansel me de gouden M varkens mest te injecteren. het was een parachtige voorjaars dag met zo veel verkeer op de weg dat de mest auto's nog al wat extra tijd nodig hadden.
  ik besloot in de zon tegen het voorwiel van de verfeat een bakje koffie en een zware vanelle te nuttigen.
  2 keer krijg ik een middel vinger in de eerste 5 minuten, die waren al zo gewoon dat ik maar opgehouden ben om ze te turven op het voor raam.
  de topper was een schijnbaar hoog geplaatste, van het eerder genoemde M gebouw die het te veel vond stinken en rampzalig vond voor zijn kanten kring.
  toen ik hem er op wees dat zijn klanten kring de gekochte waren dan ook eens mee moest nemen naar huis en niet in de sloot of het land flikkeren en of hij zo vriendelijk wou zijn zelf de resten van het super valu meal van de injectie tanden af te halen.... rood hoofd, dikke hals aders, niet zijn probleem, bla bla bla.
  ik heb savonds op de weg terug even lekker een big mack gehaald en de zooi in een blik vanger van de gemeente assen gemikt.. de drupjes varkes stront op de parkeerplaats hadden ze toe. een drive true is niet gemaakt voor zelf rijders....

 • Tromphof

  Het lijkt in zijn algemeenheid toch wel een wat onderschat probleem te zijn als je de reacties lees. Er komt een 'leuk' fiets- en/of wandelpad of er komt een (fastfood)restaurant en de problemen zijn voor de boer die de pech heeft zijn grond in de buurt te hebben. Een structurele, georganiseerde aanpak van het afvalprobleem lijkt er niet te zijn. Hoe is dit probleem terug te dringen? Wie zou daar in het voortouw moeten nemen? Rijksoverheid, provincie, gemeente, standsorganisaties? Of moet de individuele boer het zelf maar uitzoeken? Zijn er voorbeelden waar het wel gelukt is de burger 'op te voeden'? Moet er niet veel meer aandacht komen voor het afvalprobleem? Zijn er voorbeelden van - succesvolle - acties tegen de rommel maar van je af gooien? En we hebben dat dan voor elkaar gekregen?

 • Romeijn

  Gemeenten hebben geld beschikbaar voor publieks- en andere zwerfafval-opruimacties. Deze opruimacties helpen slechts tijdelijk en zijn feitelijk symptoombestrijding. Als de ketenverantwoordelijkheid van de (verpakkings)producenten daadwerkelijk wordt ingevuld dan zou bijv. McDonalds mensen moeten sturen om afval op te ruimen daar waar dat gemeld wordt. Nog beter zou zijn om de producten alleen binnen op te laten eten; liefst met gebruikmaking van een vaatwasser i.p.v. wegwerpbestek. McDrives zijn eigenlijk gewoon hotspots van zwerfafval die een uitstraling hebben over een heel groot gebied (snel in een straal van 30 km). Nederland Schoon fungeert hierbij als een buffer tussen de verpakkingsproducenten en de politiek. Nederland Schoon is een zeer matig excuus om niet verantwoordelijk gemaakt te worden voor de hele keten van het product: van de fabricage - via de afvalfase - tot aan het hergebruik.

 • henk fledderus

  misschien moet iets dergelijks eens wat media attentie krijgen.
  nu weet ik niet of de consument er iets om geeft maar het kan iets helpen.
  het kan ook een tegen effect hebben en je laatste zwillen liggen vol met blik tegen dat de hakselaar komt.
  zulke laksheid of domheid kun je niet veranderen door politie actie.
  voor het opruimen zijn er volgens mij genoeg mensen die een dienst verlening straftaak hebben of een werkeloosheids uitkering krijgen. dezen kunnen prima georganiceerd worden om schoon maak werk te doen.
  gevangenen hebben het jaren gedaan aan de chain gang. niets mis mee..

 • Romeijn

  Dat is nu precies de verkeerde benadering. Door het opruimen van zwerfafval afval een lage status te geven en te associeren met straf maak je het weer meenemen en opruimen onaantrekkelijk. Het is juist belangrijk dat het weer meenemen van eigen verpakkingen - en opruimen van andermans zwerfafval - door trendsetters wordt voorgedaan. Laat Rutte, Roemer, van HB en Wilders eens het goede voorbeeld geven op tv. Nog beter: geef publiekelijk zelf het goede voorbeeld. Want ook niet elke boer gaat zorgvuldig met zijn afval om.

 • grazen

  Hier in deze gemeente hebben ze de gewoonte om heel hard met de gemeenteauto langs de
  weien te rijden. Om dan vervolgens te zeggen , niets langs de weg en niets in de sloten!
  Dit doen ze een keer per maand.
  Dus in de gemeente Chaam ligt niets.

 • Kristof Van Hoye

  opvoeding van kinds af aan dat je niets de natuur ingooit wat er niet thuishoort en dat je het hoopje van de hond in een zakje doet en dropt in daarvoor voorziene containers of Singaporese boetes op vervuilers. het eerste duurt enkele generaties waardoor je dadelijk door het afval kan waden en het tweede oncontroleerbaar...simpel: het begint bij jezelf.

 • Romeijn

  Gemeente Schoon (Vereniging Nederlandse Gemeenten) organiseert een Landelijk Zwerfafvalcongres op 10 oktober: vedm.net/click2
  Hoewel men zich vooral richt op symptoombestrijding heeft het toch nog wel een interesant programma.

 • Romeijn

  40% van de zwitserse boeren is ooit geconfronteerd geweest met uitval van vee door het eten van zwerfafval: www.swissinfo.ch/.../Cow_stomachs_reveal_what_people_discard.html

 • meerveld

  laat de politie daar op toe zien en niet de boeren achterop zitten

Laad alle reacties (14)

Of registreer je om te kunnen reageren.