Wat vind jij ervan?

KI SAMEN b.v.
Bedrijf

Burnstyn dochtergroepen op de RAV

2


BURNSTYN maakt van de Rundvee Vakdagen een waar festijn!

K.I. SAMEN Dochtergroepen voorgaande jaren
Ieder jaar tijdens de Rundvee Vakdagen in Gorinchem probeert K.I. SAMEN een dochtergroep te presenteren van een veelbelovende toekomststier waarvan de eerste dochters aan de melk zijn. Voorgaande jaren zijn er dochters gepresenteerd van ALBIORIX rf, RED IMPULSE (in 2011) en van VIKING WH en MALANDO (in 2010) om maar wat voorbeelden te noemen. Deze inmiddels bewezen fokstieren hebben hun sporen al op vele bedrijven verdiend. Op de K.I. SAMEN site staat meer recent nieuws omtrent de AB 89 ingeschreven Viking WH dochter van Willems Hoeve Holsteins, eigen aan de fokker van Viking WH. En niet te vergeten Malando: hij staat, samen met RED MYSTERY, bij Cogent in Engeland om gesekst sperma te produceren.

Peeldijker BURNSTYN
Dit jaar tijdens de Rundvee Vakdagen in Gorinchem (van 20 t/m 22 november) krijgt Peeldijker BURNSTYN de eer om enkele van zijn dochters te presenteren. BURNSTYN biedt een alternatieve bloedvoering en een zeer compleet productie- en exterieurplaatje. Daarbovenop beschikt de moederlijn, de Peeldijker Liesje’s, over zeer goede uiergezondheid, vruchtbaarheid en zijn ze zeer duurzaam. Vier generaties AB- of A koeien (allen met minimaal AB 85 Benen) vormen een sterke en imponerende basis. Dit exterieur gecombineerd met probleemloze producties resulteert in hoge levensproducties. BURNSTYN’s grootmoeder Peeldijker Liesje 385 (EX 90) heeft recentelijk de productie grens van 10.000 kg vet en eiwit overschreden. Liesje 385 komt in de moederlijn van verschillende
K.I. SAMEN stieren voor. Zo is ze de moeder van BLACK PEARL, de grootmoeder van YES MAN en de overgrootmoeder van OUTLAW. Haar dochter, BURNSTYN’s moeder Liesje 640 (AB 87) zet deze familietraditie zonder blikken of blozen voort. Dat vertrouwen hebben in bewezen koefamilies bewijst zich ook met de roodbonte K.I. SAMEN stier BURNSTYN weer!

BURNSTYN’s eerste dochters zijn allen bovengemiddeld ingeschreven. De Kampioene van de fokveedag 2012 in Eibergen is een BURNSTYN dochter en naderhand ingeschreven met AB 89; de hoogst haalbare score voor een vaars! De selectie commissie, die de BURNSTYN-dochters gezien hebben, roemt unaniem de kracht, de zeer goede benen en de aansprekende producties van de vaarzen. De eerste producerende dochters van deze Mr. Burns zoon zijn zelfs zo fraai dat we ons enthousiasme over BURNSTYN graag met u delen met een fraaie dochtergroep in Gorinchem!

Rundvee & Akkerbouw Vakdagen in Gorinchem
Bent u nieuwsgierig geworden naar de dochters van BURNSTYN?
Van dinsdag 20 november t/m donderdag 22 november kunt u ze bekijken en bewonderen in de Evenementenhal van Gorinchem tijdens de achtste editie van de Rundvee & Akkerbouw Vakdagen. De vakbeurs is drie dagen lang geopend van 13.00 uur tot 22.00 uur.

Wilt u meer weten? Wij verwelkomen u graag in onze K.I. SAMEN stand (nummer 316) of plaats onderstaand uw reactie!

Laatste reacties

  • Moderator Boerderij Connect

    Willen jullie geen andere gebruikers bespreken in de discussie? Dat voegt namelijk niks toe en is 'offtopic.'
    Alvast bedankt!

  • herwaarden

    Boer Zeurniet, een traktor met watergas toevoeging is leuk, een grote stationaire motor is beter en een zeeschip is nog beter. ik ben er aan begonnen om de huizen en gebouwen met water te verwarmen binnen niet al te lange tijd. Met motoren kan ik u al helpen, mbt. de huizen en gebouwen
    speur ik naar het juiste produkt met een bruikbare prijs.Kan al prima met zon en wind.

Of registreer je om te kunnen reageren.