Wat vind jij ervan?

MS Schippers
Bedrijf

Boxen instrooien met de MS Spreader

6


Met de MS Spreader, eenvoudig en snel boxen instrooien

Schippers lanceert binnenkort de MS Spreader, een eenvoudig apparaat om ligboxen in te strooien. De MS Spreader wordt aangedreven door een accuboormachine en zorgt voor een gelijkmatige laag strooisel. Met de MS Spreader strooit u binnen vijf minuten honderd boxen in. De MS Spreader is draagbaar (voorzien van schouderriem), weegt 4 kg en is eenvoudig in gebruik, ook tussen de koeien in de stal. De inhoud is 40 liter en de MS Spreader is eenvoudig te vullen.De MS Spreader is geschikt voor onder andere MS Golddust, zaagsel, gehakseld stro of een mengeling van deze producten.

De MS Spreader is ideaal voor bedrijven met koematrassen die nu dagelijks 1 of 2 keer hun boxen van een dun laagje strooisel voorzien.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over dit product? Plaats dan onderstaand uw reactie of bezoek onze stand tijdens de RAV in Gorinchem.

Laatste reacties

 • henk fledderus

  sorry wat is sprot melk??

 • douwev

  Hoe kan de spotmelkprijs zo snel stijgen terwijl de fabrieken de prijzen verlagen. Wie kan mij dat verklaren.

 • beeldman
  Panellid

  De spotprijs loopt 'voor de markt uit'. Simpel gezegd; de spotmarkt behelst de melk die niet in (langlopende) contracten is weggezet. Dus elke fluctuering in vraag en aanbod komt direct in de spotprijs tot uiting. In de praktijk zie je dan ook een veel hogere maar ook lagere spotprijsnotering dan bijv. de FC-prijs.

 • henk fledderus

  dank voor the uitleg beeldman

 • paul deeterink

  ik hoor niet veel van boeren op de spotmarkt. het prijsverloop is er grilliger, maar denk dat op einde niet eens veel verschil maakt met de cooperaties.

 • boterboertje

  Er is alleen maar een goede vraag naar spotmelk als er een algeheel tekort aan melk is. Die periode is elk jaar weer korter en na 2015 zal dat wel eens helemaal verdwenen kunnen zijn. Dan is spotmelk alleen nog maar overschotmelk...

Laad alle reacties (2)

Of registreer je om te kunnen reageren.