Wat vind jij ervan?

PinC Agro
Bedrijf

Eigendommen veilig met PinC Agro

2


Nu de avonden korter zijn geworden, wordt het dievengilde weer actief. Met de PinC Agro erfbeveiligingsset beveiligt u eigendommen op uw erf op een eenvoudige en betaalbare manier. En u installeert het makkelijk zelf!

Zo werkt het
Het principe van de beveiligingsset is eenvoudig: u voorziet het apparaat dat u wilt beveiligen van een sensor. Wordt het apparaat opgepakt en meegenomen, ontvangt u direct een SMS-bericht. Dit alarmbericht kan naar vier personen worden verzonden. Als u wilt, kan de set ook een geluidssignaal produceren.Een goed gevoel en flexibiliteit
Bert van Leijsen heeft een goed gevoel nu hij zijn melkveebedrijf heeft beveiligd met de erfbeveiligingsset. “Het grootste voordeel van dit systeem is vooral de flexibilteit. Je plaatst de sensoren eenvoudig op bijvoorbeeld de hogedrukreiniger, maar als je later denkt van ‘ik kan beter die deur beveiligen’, plaats je de sensor op de deur. Wat mij meevalt is dat je voor een betaalbare prijs een simpel, eenvoudig en flexibel systeem hebt, dat goed werkt."

Wilt u meer weten of heeft u vragen over dit product, plaats dan onderstaand uw bericht.

Laatste reacties

  • Dat laatste is het geval Martijn! kijk gewoon naar de markt voor dit gewas! Als de teelt te duur wordt is het rendement voor de teler te laag en zoekt de voedingsindustrie gelijk naar een andere goedkopere bron wat betreft voedingsvezels en andere grondstoffen voor in de koffievervangers zijn er voldoende.

  • Luuk

    Telerscoöperatie CSV Covas schrijft op hun website dat Sensus het areaal cichorei komend jaar aanmerkelijk wil verhogen. Gezien de schieterproblemen dit jaar en de hoge graanprijzen zal Sensus wel met een erg goed bod moeten komen om telers over te halen om meer cichorei te gaan telen.

Of registreer je om te kunnen reageren.