Wat vind jij ervan?

Macrovet
Bedrijf

Webshop voor dier, boer en buitenleven

15


Macrovet.nl vernieuwt webshop voor dier, boer en buitenleven

Macrovet.nl lanceert 23 oktober haar compleet vernieuwde webshop. In de nieuwe online shop staat een trendy presentatie van de producten en een transparante interactie met de bezoekers centraal. Met ruim 7.000 producten is Macrovet.nl inmiddels een online begrip voor de dierenliefhebber, boer en mensen die genieten van het buitenleven. De interesse voor online winkelen neemt snel toe binnen de doelgroep. De nieuwe webshop biedt dan ook volop mogelijkheden voor groei. Momenteel voert Macrovet.nl vergaande gesprekken om het online assortiment flink uit te breiden. Vooral het aanbod van benodigdheden en onderdelen voor de kleine huisdieren zal groter worden, maar ook de ruitersport zal nog meer aandacht krijgen. De populariteit van online winkelen stijgt snel in Nederland. De verwachting is dat de webwinkelmarkt in 2012 zal doorgroeien naar € 9,8 miljard. Online consumenten zijn erg tevreden over online winkelen en het online uitgavenpatroon stijgt ieder jaar. Met de vernieuwde webshop speelt Macrovet.nl in op deze trend. De beleving van de bezoeker, kwaliteit en service zijn de belangrijkste pijlers van het online succes van Macrovet.nl.

Klanten optimaal bedienen
“Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zich bij ons op hun gemak voelen”, stelt Willem-Johan Bakker, samen met zijn vrouw Marloes eigenaar van de webshop Macrovet.nl. “Wij hebben dan ook heel veel tijd geïnvesteerd in de nieuwe webshop. Alle productteksten hebben wij zelf geschreven en ook alle foto’s zijn eigen werk. Een heel karwei, maar zo ontstaat er een unieke webshop die perfect aansluit bij de wensen van onze klanten.” De beleving binnen de doelgroep heeft Bakker de afgelopen decennia ruimschoots opgedaan binnen de groothandel Vee-Service Idac, die 40 jaar geleden is gestart door zijn vader en tegenwoordig wordt gerund door zijn zus. Willem-Johan was eerst werkzaam in het magazijn en is later doorgegroeid als vertegenwoordiger en uiteindelijk verkoper binnendienst. “De wereld van een dierenliefhebber, de hardwerkende boer of mensen die graag buiten leven kent zo weinig geheimen meer voor mij”, vertelt Willem-Johan verder. “Met deze unieke kennis van de dagelijkse praktijk en internet kunnen wij onze klanten optimaal bedienen. Dit kan via de webshop, maar wij adviseren onze klanten ook graag in onze winkel of per telefoon. Contact met de klanten vinden wij belangrijk.”

Gevestigde speler in Benelux
Met de nieuwe webshop kiest Macrovet.nl ook voor een nieuwe strategie. Het aanbod van producten zal fors worden uitgebreid. Niet alleen wordt er gekozen voor geheel nieuwe productlijnen, ook onderdelen van bestaande producten zullen binnenkort ruimschoots gepresenteerd binnen de nieuwe webshop. “Een deel van onze producten is onderhevig aan slijtage, denk alleen maar eens aan een hondentondeuse. Dergelijke apparaten worden intensief gebruikt waardoor specifieke onderdelen kunnen slijten. Wij willen onze klanten graag de service bieden dat zij ook een enkel onderdeel bij ons kunnen bestellen”, geeft Willem-Johan aan. De nieuwe webshop en strategie moet er toe leiden dat Macrovet.nl uitgroeit tot een gevestigde speler in de Benelux. De klanten van Macrovet.nl worden via social media en een e-mailnieuwsbrief frequent geïnformeerd over nieuwe producten en acties. Een primeur is de eigen spaaractie van Macrovet.nl. Geregistreerde klanten kunnen via een aankoop, aanmelden nieuwsbrief en het ‘liken op Facebook’ spaarpunten opbouwen die leiden tot een mooie korting. “Daarbovenop verloten wij ook nog een luxe weekendje Texel onder onze klanten die dit jaar ons op Facebook liken!”

Over Macrovet.nl
Macrovet.nl is al een aantal jaren het adres voor al uw dierbenodigdheden voor schapen, koeien, paarden, geiten en kleine huisdieren. Ruim 7000 producten worden dagelijks uit de grote voorraad verzonden. Het assortiment bestaat onder andere uit diergeneesmiddelen, ongedierte bestrijding, stal- en tuinbenodigdheden, weideafrastering en meer. Tevens is Macrovet.nl een echte specialist als het gaat om scheermachines voor schapen, koeien en paarden. Maar ook voor de beste hondentondeuse kunt u bij Macrovet.nl terecht.

Heeft u vragen of wilt u meer weten plaats dan onderstaand uw bericht.

Laatste reacties

 • j.j

  is dat nu een man die voor zijn leden opkomt ,hij moet zich schamen door zo`n uitspraak te doen.
  mogen de telers geen redelijke prijs voor hun product ontvangen??

 • henk fledderus

  ik kan het mis hebben maar noemden we tig jaar geleden die vooraden die we toen hadden geen overschotten. en moetsen die toen niet bij hoog en bij laag weg. boter berg, melk plas graan overschotten.
  en wat zijn we nu 20 jaar verder en we gaan min of meer met supsidie " voorraden aan leggen"
  ik denk dat je vrees terecht is gerrit dit zou wel eens mooi die prijs pieken kunnen onderdrukken.
  nou vermoed ik dat er geen voorraden voor bestrijdings middelen en bemesting gemaakt zal worden dus die pieken en dalen krijg je dan wel??

 • gerrit coppens
  Panellid

  Inmiddels lezen we in die link dat de LTO akkerbouwvoorzitter er ook zijn twijfels bij heeft of dit idee goed uitpakt voor de boeren

 • De reserve's (overschotten) eindigen bij jullie in de vergister en voor de bewaarkosten draait de producent dan op . Dat gebeurde onlangs onder andere met de uien toen de prijs te laag was. Ik heb een grote silo op mijn terrein en leef in een streek met een enorm droog klimaat Leveren doe ik alleen als ik een goede prijs krijg! Dan is opslaan van graan geen probleem maar hou de qualiteit maar eens op pijl in een zeeklimaat . Dan loop je leeg op de energiekosten ( ventilatie en ontvochtigen )
  Het is ook goed opgemerkt dat het "politieke"voorraden betreft aangezien de LTO anaal is ingebracht bij EL&I en lid blijven van die poppenkast echt onzinnig is Dat is eigenlijk een vorm van vrijwillig extra belasting betalen !

 • agri2

  Het nadeel van de voorraden die de heer Maat van LTO wil aanleggen is dat ze altijd boven de markt hangen en de prijs daardoor laag blijft. Op de radio zei hij dat het graan te duur werd voor de bakkers, volgens mij hebben die ook voordeel van hoge graanprijzen want die rekenen ze gewoon driedubbel door. Ik heb trouwens de organisatie van bakkers nooit gehoord dat de graanprijzen voor boeren te laag waren, toen het graan een paar jaar geleden amper 10 eurocent per kilo was. Waarom zijn we nog lid van die club?

 • agri2

  De aardappelen worden ook duur, er zitten weinig kilo's onder en het loof vliegt achteruit, er groeit weinig meer bij, dus de heer Maat zal ook nog wel op komen voor frietfabrieken, fastfood-ketens en cafetarias, die worden allemaal lid van LTO.

 • francisblom

  Je heb helemaal gelijk! Voorraad boven de markt resulteert altijd in minimale prijzen. LTO moet zich diep schamen, iedereen met een klein beetje handelsgeest kan dit toch toch wel verzinnen! En dat is dan de organisatie die voor de boeren op moet komen. Je zou je lidmaadschap toch opzeggen, je betaal contributie aan mensen die dit soort dingen bedenken om de prijs naar beneden te krijgen!

 • vael

  Misschien heeft LTO 2 soorten leden, veehouders en leveranciers van goedkoop voer?

 • Gerd-Jan

  Stelletje gekken daar bij LTO! Willen ze over 10 jaar het quotum ook weer terug?

 • AD AKKERMANS

  Ik denk dat we beter een voorraad van een half jaar van melkpoeder kunnen opslaan om de melkprijs stabiel laag te houden.

 • kuijpers reniers

  niet teveel in vooraad drukt de prijzen en de voorraad goed houden kost ook geld en wie gaat dat dan weer betalen ja inderdaad de boeren nee ik vind het wel lekker om eens een goede prijs te vangen voor de tarwe

 • b geraets

  Wat wordt er verstaan onder voedsel zekerheid? Is dat voor de consument of is dat voor de veehouderij. Men moet er goed aan denken dat de graanprijs de spil is van de contracten, als de granen maar hoog in prijs blijven dan gaat de contract prijs van aardappel en conserve groente van zelf mee omhoog. Dus zorgen voor schaarste.

 • gerrit coppens
  Panellid

  Met voedselzekerheid bedoeld men zekerheid voor de consument

 • PMHoeks

  Na de oorlog wilde men voedselzekerheid, en is men subsidies gaan geven. Hierdoor is gebeurd wat men wilde, Nederland produceerde meer voedsel dan het nodig had en kreeg voedselzekerheid. De subsidies zijn er voor de consument gekomen, en ze hebben hun werk gedaan. Toen het allemaal te veel werd kwamen de quota. Sommige mensen zijn beter geworden van de quota, voor anderen hadden de subsidies beter afgebouwd kunnen worden (i.p.v. invoering quota).
  Ik heb het orginele stuk in de krant met Albert Jan Maat niet gelezen. Hij komt op een aantal zaken ook terug (of zoiets). De titel van deze discussie is dus ook niet meer geldig.
  Strategische voorraden hebben veel minder invloed op de prijs dan het oude systeem, waar de graanbergen door ontstonden. Kijk maar naar de brandstolprijzen, die schommelen ook flink, ondanks de strategische voorraden. Strategisch voorraden zijn zeker niet in het belang van de producent, maar in het belang van de gebruiker. Dus als er ooit een strategische graanvoorraad aangelegd wordt, moet dit ook geregeld en betaald worden door de afnemers (of de overheid).

 • Hilhorst100

  Graanvoorraden aanleggen werkt niet denk aan voedselveiligheid graanklanders, muizen rattenvreterij, vogels en duivenschijterij graansilobranden cq kapingen. Graansilobewakingsomkoperij. Valse amptenaar voorraadinventarisatie illegale verkoop broodroof enz enz

Laad alle reacties (11)

Of registreer je om te kunnen reageren.