Wat vind jij ervan?

Water Treatment H2Oostra

0


STOP! Antibiotica!
Handelsonderneming Oostra mikt op ondersteuning van duurzame productie. Het bedrijf werd groot met producten voor een beter stalklimaat in de melkveehouderij. Na lucht en licht ziet Oostra nu ruimte om bij te dragen aan de verbetering van de drinkwaterkwaliteit. Op veel agrarische bedrijven laat die te wensen over.

Handelsonderneming Oostra in IJhorst (Ov.) is een gerenommeerd bedrijf dat niet zonder meer alles levert wat op een agrarisch bedrijf van pas kan komen. ‘Licht, lucht, water’ staat met grote letters op de bedrijfsborden van Oostra. ,,Een bijdrage leveren aan duurzaam produceren. Dat is ons uitgangspunt”.

Water
Water is een van de belangrijkste levensbronnen ter wereld. Ze is de basis voor een goed en duurzaam leven van mens en dier. Helaas hebben we wereldwijd steeds meer te maken met vervuiling door antibiotica en medicijngebruik. Vervuild water vormt een groter probleem dan alle co2-uitstoot wereldwijd. Zuiver drinkwater is dus een uitdaging! Dankzij de producten en diensten van H2OOSTRA krijgt u in elk gebouw en elke ruimte grip op dit belangrijke element.

Milieuvriendelijke manier
Ons team is er in geslaagd om de echte oorzaak van bacteriële vervuiling op een milieuvriendelijke manier aan te pakken, dit was in het verleden alleen haalbaar met agressieve chemische middelen met hun gedocumenteerde nadelen, zoals het optreden van toxische en corrosieve eigenschappen. De producten van H2OOSTRA zijn geen biociden en bevatten geen ingewikkelde organische verbindingen. Ze werken gewoon door de biofilm een andere lading te geven waardoor ze zich los laten van de wanden, zodat ze gemakkelijk uitgefilterd kunnen worden. Proeven op H2OOSTRA tonen geen toxische effecten aan op het milieu en heeft daarom ook een drinkwatertoelating.
H2Oostra biedt u milieuvriendelijk water en zorgt voor oplossingen op maat voor de specifieke behoeften van uw bedrijf.

Heeft u vragen of wilt u meer weten plaats dan onderstaand uw bericht.

Of registreer je om te kunnen reageren.