Wat vind jij ervan?

Geld besparen met Eternit golfplaten

0


Investeert u in uw stal, gooi dan niet onnodig geld over de balk en hou het kostenaspect bij uw nieuwbouw- of renovatieplannen goed in het oog. Eternit wil u daar graag bij helpen.

In veel gevallen is tegenwoordig geen isolatie meer nodig in de stal. Isolatiekosten lopen al gauw op tot ca. 8% van de totale stalkosten. Vooral bij rundveestallen is isolatie vaak overbodig. Ventilatie is namelijk veel belangrijker voor uw vee. Hierover vertellen wij u graag meer bij een bezoek aan onze stand in Hardenberg.

 Bovendien kunnen zonnepanelen uitstekend gemonteerd worden op de vezelcement golfplaten van Eternit. Niet alleen bij nieuwbouw, maar ook bij renovatie. In combinatie met het Eterclean-asbestsaneringsconcept wordt alles prima geregeld via één aanspreekpunt. Leden van LTO Noord wordt inkoopvoordeel aangeboden door vraagbundeling van zonnepanelen, waardoor groter en dus goedkoper ingekocht kan worden. Voordelen: u ontvangt subsidie, een lagere inkoopprijs en bovendien bespaart u ook nog eens op energie. Uw investering via Eterclean is dus zeker de moeite waard!

Heeft u vragen of wilt u meer weten over dit product plaats dan onderstaand uw bericht.

Of registreer je om te kunnen reageren.