Wat vind jij ervan?

B&N Motoren toont MeccAlte generatoren en JCB aggregaten

1


Brinkmann & Niemeijer Motoren BV ( B&N Motoren ) is de Landbouw en Intensieve Veeteelt beurs ( LIV ) en op de Rundveevakdagen aanwezig. Op beide beurzen kunt u zich laten informeren over de uitgebreide range van trekker gedreven MeccAlte generatoren en van JCB aggregaten zullen enkele exemplaren tentoongesteld worden.


 B&N Motoren is al bijna 10 jaar succesvol importeur van de uitgebreide range van MeccAlte generatoren, met een vermogen van 1 tot 3000 kVA, in diverse modellen en met verschillende specificaties. De trekker gedreven generatoren range loopt van 20kVA tot en met 85kVA. Alle modellen zijn volledig elektronisch geregeld en borstelloos. Deze modellen worden geleverd met een reductiekast voorzien van een afschermkap en een uitgebreid controle paneel inclusief meters. Het stevige, compacteframe waarop de generator is bevestigd is nu voorzien van een eigentijdse vormgeving.
B&N Motoren heeft destijds bewust voor JCB gekozen omdat de kwaliteit van JCB perfect aansluit bij de filosofie van B&N Motoren. Daarbij investeert JCB veel tijd en geld in innovatieve producten waardoor de klanten van B&N Motoren verzekerd zijn van up- to- date producten.


Heeft u vragen of wilt u meer weten over dit product plaats dan onderstaand uw bericht.

Eén reactie

  • Aad Baars

    Waar monsanto/basf/bayer/syngenta bezig is met steeds duurdere en gevaarlijkere gifsooten te ontwikkelen komen deze mensen met een aardappelplant die al die troep niet nodig heeft.

Of registreer je om te kunnen reageren.